Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Ytterligare Google-tjänster för Chrome

För hanterade Chrome OS-enheter.

Chrome Enterprise Upgrade, Chrome Education Upgrade, Chrome Nonprofit Upgrade och Chromebook Enterprise regleras av licensavtalet för Chrome-tjänster, inklusive tillägget för databehandling. När du registrerar dig för någon av dessa tjänster får du åtkomst till ytterligare tjänster, till exempel hantering i Google Play. Dessa andra tjänster styrs av egna villkor och sekretesspolicyer som anges nedan.

Tillgängliga tjänster

Tjänst Beskrivning
Google Play Få de senaste apparna, spelen, musik, filmer, TV och nyheter för alla dina enheter. Villkor Hjälp
Hantering i Google Play ** Distribuera Android-appar till dina Enterprise- och Education-användare. Villkor Hjälp
Chrome Web Store Sök efter, köp och distribuera molnappar. Villkor Hjälp

Obs! Användare får antingen Google Play eller hanterad Google Play om hanterad Google Play har aktiverats för din domän. Information om hur du aktiverar hanterad Google Play för enheter med Chrome OS finns i Implementera Android-appar till hanterade användare på Chromebooks.