Snelstartgids voor de Chrome-browser (Mac)

Chrome instellen op Mac

Volg deze stappen om Chrome Browser in te zetten op meerdere beheerde Apple® Mac®-computers. Je kunt deze gids ook gebruiken om snel een testimplementatie van de Chrome-browser in te stellen.

Als je Chrome Browser op Mac wilt instellen, maak je een configuratieprofiel en implementeer je dit met behulp van je voorkeurstool voor het beheer van mobiele apparaten. De Chrome-browser voor het zakelijke pakket bevat een voorbeeld van een configuratiebestand dat je voor eigen gebruik kunt kopiëren en aanpassen.

Overzicht van de stappen

1. Download het meegeleverde Disk Image-bestand (.dmg) voor Chrome en de voorbeeldprofielbestanden.
  2. Gebruik de editor van je voorkeur om configuratieprofielen met je bedrijfsbeleid te maken.
  3. Stel Chrome-app en -extensies in.
  4. Implementeer de Chrome-browser en configuratiebestanden op de Mac-computers van je gebruikers via je voorkeurstool voor het beheer van mobiele apparaten.

Nu instellen