Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Snel aan de slag met Chrome OS-apparaten

1. Locatie in kaart brengen

Netwerkbandbreedte

De netwerkbandbreedte moet voldoende zijn voor het aantal ChromeOS-apparaten dat je introduceert. We raden je aan maximaal 30 apparaten per toegangspunt te gebruiken. Zakelijke toegangspunten kunnen meer apparaten verwerken.

Meer informatie over Zakelijke netwerken voor ChromeOS-apparaten.

Verouderde software

Als het grootste deel van je apps Microsoft® Windows®- of Apple ®Mac®-software gebruikt, raden we je aan over te stappen op web-apps om het maximale te halen uit ChromeOS-apparaten. Als je bepaalde verouderde apps moet blijven gebruiken, ondersteunen ChromeOS-apparaten diverse desktopvirtualisatie-oplossingen, zoals VMware® en Citrix®.

Externe hardware

ChromeOS-apparaten werken met veel USB-randapparatuur, zoals toetsenborden, printers en camera's. Over het algemeen werken apparaten met randapparatuur waarvoor geen speciaal apparaatstuurprogramma nodig is in andere besturingssystemen. Test externe apparaten om er zeker van te zijn dat ze naar behoren werken met je ChromeOS-apparaten voordat je ze implementeert in de hele organisatie.