Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Implementera Chrome Sign Builder

Chrome Sign Builder är ett verktyg för digitala skyltar som låter dig schemalägga och visa innehåll bland dina hanterade ChromeOS-enheter. Med Chrome Sign Builder kan du använda ChromeOS-enheter som mediespelare för digitala skyltar.

I Chrome Sign Builder kan du förhandsvisa innehållet som kommer att synas på de digitala skyltarna. Du kan ladda ned och installera Chrome Sign Builder på den ChromeOS-enhet där det kommer att implementeras, men implementeringen blir enklare om du installerar det på en annan ChromeOS-enhet.

Innan du börjar

Implementera och konfigurera Chrome Sign Builder

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Från administratörskonsolen öppnar du Meny följt av Enheterföljt avChromeföljt avAppar och tilläggföljt avKiosker.
  3. Om du vill att inställningen ska gälla alla väljer du organisationsenheten på den högsta nivån. Välj annars en underordnad organisationsenhet.
  4. Leta upp och klicka på Chrome Sign Builder i listan över appar.
  5. Välj Installerad under Installationspolicy.
  6. Klicka på Spara.
  7. Högst upp i listan över appar väljer du Chrome Sign Builder för Starta app automatiskt.
  8. Konfigurera valfria inställningar:

1. Leta upp och klicka på Chrome Sign Builder i listan över appar.

2. Förhindra att kioskskärmar stängs av när ingen använder dem – aktivera Tillåt att appen hanterar ström i panelen som öppnas till höger.

3. Tillämpa hanterade konfigurationer – i panelen som öppnas till höger under Policy för tillägg anger du JSON-data (JavaScript Object Notation) i textfältet.
      Vi rekommenderar att du använder valfritt JSON-valideringsverktyg för att kontrollera konfigurationen i förväg.

9. Klicka på Spara.

Relaterade ämnen

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.