Implementera Chrome Sign Builder

Chrome Sign Builder är ett verktyg för digitala skyltar som låter dig schemalägga och visa innehåll bland dina hanterade Chrome-enheter. Med Chrome Sign Builder kan du använda Chrome-enheter (som Chromebox) som mediaspelare för digitala skyltar.

I Chrome Sign Builder kan du förhandsvisa innehållet som kommer att synas på de digitala skyltarna. Du kan hämta och installera Chrome Sign Builder på en av de Chrome-enheter där det kommer att implementeras, men implementeringen blir enklare om du installerar det på en annan dator.

Implementeringen av Chrome Sign Builder är en process i två delar:

• Hämta Chrome Sign Builder från Chrome Web Store och konfigurera schemat för visning av din digitala skylt.
  • Använd administratörskonsolen och registrera enheterna i lämplig organisationsenhet (org.enhet), lägg till Chrome Sign Builder som en hanterad app i org.enheten och implementera den som en app för offentlig miljö.

Om du inte redan har det skapa ett schema om du vill visa din digitala skylt och slutför sedan åtgärder för att distribuera Chrome Sign Builder.

Så här implementerar du Chrome Sign Builder:

1. Registrera dina Chrome-enheter.
  2. Logga in på administratörskonsolen.
  3. Flytta registrerade enheter till org.enheter där du planerar att konfigurera Chrome Sign Builder för automatisk start.
  4. Klicka på Enhetshantering > Chrome-hantering > Apphantering och välj Chrome Sign Builder.
    Om du inte ser Chrome Sign Builder i listan över appar, ladda ner den från Chrome Web Store.
  5. Välj Inställningar för offentlig miljö om du vill implementera Chrome Sign Builder som en app för offentlig miljö.
  6. Välj org.enheten där du vill implementera Chrome Sign Builder.
  7. Aktivera dessa inställningar:
    Installera automatiskt – installerar denna applikation automatiskt på enheter i offentlig miljö.
    Tillåt att appen hanterar strömförsörjningen – tillåter att appen anropar API för strömförsörjning för att ändra operativsystemets standardbeteende. (Du vill inte att en skärm på en enhet i offentlig miljö ska stängas av om ingen använder den.)
    Kioskinställningar
  8. Klicka på Överför konfigurationsfil, navigera till filen som innehåller schemat du skapade i Chrome Sign Builder och välj den.
  9. Klicka på Spara.
  10. Klicka på sidan med enhetsinställningar och öppna Inställningar för offentlig miljö.

11. Välj Chrome Sign Builder i rullgardinsmenyn Starta app för offentlig miljö automatiskt.
    Detta gör att Chrome Sign Builder startas automatiskt på Chrome-enheter i den org.enhet som du har valt.

Ytterligare resurser