Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Implementeringsguide för webbläsaren Chrome (Windows)

Implementeringsguiden för Chrome är till för administratörer av Microsoft Windows som vill implementera webbläsaren Chrome i organisationen.

LADDA NED IMPLEMENTERINGSGUIDEN (PDF)

I den här guiden

• Metodtips för Chrome-hantering.
  • Så här använder du Chrome Browser Cloud Management.
  • Välj den hanteringsmetod som passar din organisation bäst.
  • Så här definierar du de Chrome-policyer som tillämpas i företagsmiljön.
  • Kör en testimplementering med Windows-användarna.
  • Implementera webbläsaren Chrome i organisationen med hjälp av MSI-installationsprogrammet.
  • Konfigurera policyer för användare via Windows grupppolicy eller molnpolicyer.
  • Fortsatt stöd för dina gamla Internet Explorer-appar.

Relaterade ämnen

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.