Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Implementatiehandleiding voor de Chrome-browser (Windows)

De Implementatiehandleiding voor de Chrome-browser is bestemd voor Microsoft Windows-beheerders die de Chrome-browser in hun organisatie willen implementeren.

IMPLEMENTATIEHANDLEIDING (PDF) DOWNLOADEN

In deze gids

• Praktische tips voor Chrome-beheer.
  • Hoe je Cloudbeheer voor de Chrome-browser gebruikt.
  • Een beheermethode kiezen die het best bij uw organisatie past.
  • Hoe je Chrome-beleid definieert dat in de zakelijke omgeving wordt afgedwongen.
  • Een testimplementatie uitvoeren met je Windows-gebruikers.
  • De Chrome-browser uitrollen naar je organisatie met het MSI-installatieprogramma.
  • Beleid configureren voor gebruikers via Windows Groepsbeleid of cloudbeleid.
  • De oude Internet Explorer-apps blijven gebruiken.

Gerelateerde onderwerpen

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.