Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Alternativ för Chrome-tjänsten

För administratörer som hanterar Chrome OS-enheter för företag, skolor eller ideella organisationer.

Tjänster som regleras av onlineavtalet för Chrome

Med var och en av de följande tjänsterna kan du konfigurera inställningar och tillämpa policyer för Chrome OS-enheter. Du kan styra användarnas åtkomst, anpassa funktioner, konfigurera nätverksåtkomst med mera. Välj det som passar för din organisation:

Tjänster som regleras av licensavtalet för Chrome Browser Cloud Management

Chrome Browser Cloud Management gör att du kan visa rapporter om användningen av webbläsaren Chrome på registrerade enheter. Du kan även sortera enheter i organisationsenheter, hantera tillägg och konfigurera policyer på enheter som registrerats via Googles administratörskonsol. Chrome Browser Cloud Management är inte en granskad tjänst enligt tillägget för databearbetning i Chrome-avtal.

Tjänster som styrs av villkoren för läget för personuppgiftsbiträde i ChromeOS

Om du byter till läget för personuppgiftsbiträde i ChromeOS innebär det att Google i första hand hanterar personuppgifter från viktiga tjänster som personuppgiftsbiträde enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Läget för personuppgiftsbiträde ger kunderna ökad kontroll över och insyn i hur slutanvändarnas personuppgifter behandlas av Google. Läget för personuppgiftsbiträde i ChromeOS är inte en granskad tjänst enligt tillägget för databearbetning i Chrome-avtal.

I vilka länder är dessa Chrome-tjänster tillgängliga?