Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Opties voor de Chrome-service

Voor beheerders die ChromeOS-apparaten beheren voor een bedrijf, school of non-profitorganisatie.

Services die onderworpen zijn aan de Online overeenkomst voor Chrome

Met de volgende services kun je functies instellen en beleid afdwingen op ChromeOS-apparaten. Je kunt bijvoorbeeld gebruikerstoegang bepalen, functies aanpassen en netwerktoegang instellen. Kies de juiste optie voor jouw organisatie:

Services die onderworpen zijn aan de Licentieovereenkomst voor Cloudbeheer voor de Chrome-browser

Met Cloudbeheer voor de Chrome-browser kun je rapporten bekijken over het gebruik van de Chrome-browser op ingeschreven apparaten. Je kunt apparaten ook ordenen in organisatie-eenheden, extensies beheren en beleid instellen voor ingeschreven apparaten in de Google Beheerdersconsole. Cloudbeheer voor de Chrome-browser is geen gecontroleerde service volgens het Amendement gegevensverwerking voor Chrome-overeenkomsten.

Services die onderworpen zijn aan de voorwaarden van de modus voor gegevensverwerking van ChromeOS

Als je overschakelt naar de ChromeOS modus voor gegevensverwerking, verwerkt Google voornamelijk persoonsgegevens uit Essentiële Services als gegevensverwerker onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Met de modus voor gegevensverwerking hebben klanten meer controle over en inzicht in hoe Google de persoonsgegevens van hun eindgebruikers verwerkt. De modus voor gegevensverwerking in ChromeOS is geen gecontroleerde service volgens het Amendement gegevensverwerking voor Chrome-overeenkomsten.

In welke landen zijn deze Chrome-services beschikbaar?