Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Skatteinformation för USA

Google lägger på tillämplig delstats- och regionalskatt på dina köp i enlighet med skattelagarna i den delstat dit Google levererar dina Chromebooks. I de flesta delstater räknas försäljningsskatten vanligtvis ut vid försäljningstillfället och står i proportion till det totala försäljningspriset för aktuella Chromebooks. Beroende på skattelagarna i den aktuella delstaten kan det hända att försäljningsskatten gäller priset för maskinvaran, programvaran eller både och.

Om din organisation är skattebefriad och du inte behöver betala försäljningsskatt kontaktar du din säljrepresentant. Google kräver att nödvändig dokumentation som styrker organisationens status som skattebefriad visas upp.