Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Belastinggegevens voor de Verenigde Staten

Google heft toepasselijke, door de staat bepaalde en lokale omzetbelastingen over het aankoopbedrag, in overeenstemming met de belastingwetten van de staat waarin Google uw Chromebooks verzendt. Voor de meeste staten geldt dat de omzetbelasting wordt berekend op het moment van verkoop en op basis van de totale verkoopprijs van de Chromebooks. Afhankelijk van de in de staat geldende belastingwetgeving kan omzetbelasting worden berekend op het bedrag dat wordt besteed aan hardware, software of beide.

Als uw organisatie belastingvrijstelling geniet en is vrijgesteld van btw, neemt u contact op met uw salesmedewerker. Google heeft de betreffende documentatie nodig om aan te kunnen tonen dat u vrijgesteld bent van belastingen.