Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Nieuwe versies van de Chrome-browser testen

Geldt voor beheerde Chrome-browsers (Windows en Mac).

Op Microsoft® Windows®- en Apple® Mac®-computers wordt de Chrome-browser automatisch geüpdatet als er nieuwe functies en beveiligingsupdates zijn. Als je een nieuwe versie van de Chrome-browser wilt uitproberen voordat je deze uitrolt voor je gebruikers, zet je automatische updates uit. Dan kun je de nieuwe versie handmatig downloaden om deze te testen.

Automatische updates tijdelijk uitzetten

Belangrijk: Als automatische updates uitstaan, krijgen je gebruikers mogelijk niet de nieuwste beveiligingsupdates. In dit geval moet je de computers van je gebruikers handmatig updaten naar de nieuwste stabiele versie van Chrome.

1. Automatische updates voor de Chrome-browser uitzetten:
  2. Houd de updates van de Chrome-browser in de gaten.
  3. Als je een nieuwe versie van Chrome ziet die je wilt testen, download je deze versie op je testapparaten.
  4. Voer eventuele verificatietests uit.
  5. Zet automatische updates weer aan als je klaar bent met de tests. Volg dezelfde instructies als hierboven.

Wanneer worden nieuwe releases van de Chrome-browser vrijgegeven

Ongeveer elke 4 weken worden grote updates uitgevoerd aan de versie op het Stabiele kanaal van Chrome. Beveiligingsupdates kunnen vaker worden uitgevoerd.

Het duurt enkele weken voordat alle computers zijn geüpdatet naar de nieuwe versie van Chrome. Soms duurt dit langer. Als automatische updates aanstaan voor de Chrome-browser, hoef je niets te doen om de nieuwste versie te krijgen.

Bekijk de Updateblog over de Chrome-browser om te zien wanneer de nieuwe Chrome-releases zijn vrijgegeven.