Automatische updates van de Chrome-browser beheren

Alleen voor Windows en Mac. Gebruik in Linux de pakketmanager om Chrome te updaten.

Op Microsoft® Windows®- en Apple® Mac®-computers wordt de Chrome-browser automatisch geüpdatet wanneer er nieuwe functies en beveiligingsupdates zijn. Ongeveer vier keer per jaar worden grote updates uitgevoerd aan de versie op het stabiele kanaal van Chrome. Beveiligingsupdates kunnen vaker worden uitgevoerd. Bekijk de releaseupdates van Team Chrome voor meer informatie over Chrome-releases.

Schakel automatische updates uit als u een nieuwe versie van Chrome eerst wilt uitproberen. Uw gebruikers ontvangen dan wellicht niet de nieuwste beveiligingsupdates. Als u automatisch updaten uitschakelt, moet u de computers van uw gebruikers handmatig updaten naar de nieuwste stabiele versie van Chrome.

Nieuwe versies van Chrome testen

1. Schakel atomatische updates uit voor de Chrome-browser (zie de instructies hieronder).
  2. Controleer de Chrome-updates.
  3. Wanneer u een nieuwe versie van Chrome ziet die u wilt testen, downloadt u deze versie op uw testapparaten.
  4. Voer eventuele verificatietests uit.
  5. Schakel automatische updates weer in wanneer u klaar bent met de tests (zie de instructies hieronder).

Automatische updates in- of uitschakelen

Windows: gebruik Google Update.

Mac: gebruik Google Software Update.