Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Lijst met Optionele services (Optional Services)

De modus voor gegevensverwerking is op dit moment alleen beschikbaar voor gebruikers op beheerde ChromeOS-apparaten in deze landen.

Servicenaam Chrome-browser ChromeOS Beschrijving
Geavanceerde beveiliging   Geavanceerde beveiliging is gemaakt om Google-accounts te beschermen tegen gerichte online aanvallen.
Alternatieve foutpagina   Met Alternatieve foutpagina bepaal je of de Chrome-browser een alternatieve foutpagina toont waarop de service Openbare DNS van Google wordt gebruikt om navigatiefouten op te lossen.
Automatisch invullen: webbetaling   Automatisch invullen: webbetaling is een oplossing waarmee gebruikers hun betaalmethoden op hun Google-apparaten met hetzelfde Google-account kunnen synchroniseren.
Agenda   Met de Google Agenda-app die is geïntegreerd op beheerde Chromebooks kunnen gebruikers afspraken bekijken in hun Google Agenda.
Chrome Remote Desktop Met Chrome Remote Desktop hebben ChromeOS-gebruikers en IT-beheerders op afstand toegang tot ChromeOS-apparaten (waaronder kiosks). Ze doen dit door zich te registreren als gebruiker of beheerder op de supportpagina of via de Chrome Remote Desktop-app.
Framework voor Chrome Enterprise Connectors Het framework voor Chrome Enterprise Connectors bevat een verzameling connectors en API's die het makkelijker maken om de Chrome-browser en ChromeOS te integreren met oplossingen van Google en van derden.
Tool voor ontwikkelaars (Chrome DevTools)   Chrome DevTools biedt gebruikers een reeks tools voor webontwikkelaars die zijn ingebouwd in de Chrome-browser en Ontwikkelaarsopties voor Android op het ChromeOS-platform.
Verificatie van domeinbetrouwbaarheid   De functie Verificatie van domeinbetrouwbaarheid zorgt dat gebruikers betrouwbaar kunnen verzoeken om naar Google-domeinen te gaan en deze kunnen bereiken.
Feedbackmelding Via Feedbackmelding kunnen gebruikers feedback geven over een functie of product.
Dichtbij delen   Dichtbij delen is een functie waarmee gebruikers tekst, afbeeldingen, bestanden of webpagina's kunnen delen met andere Android- en ChromeOS-apparaten in de buurt.
Downloader voor profielafbeelding   Met de downloader voor profielafbeeldingen kunnen ingelogde gebruikers de afbeelding van hun Google-account gebruiken voor hun ChromeOS-profiel of een andere afbeelding kiezen via hun lokale bestandssysteem of camera.
Snelle antwoorden   Snelle antwoorden is een ChromeOS-functie waarmee gebruikers nuttige informatie zien als ze klikken met de rechtermuisknop.
Search Suggest   Search Suggest biedt voorspellingen voor het aanvullen van zoekopdrachten wanneer gebruikers in het vak van Google Zoeken typen.
Gepseudonimiseerde statistieken met URL-sleutel   Voor gebruikers bij wie deze functie is aangezet, stuurt Gepseudonimiseerde statistieken met URL-sleutel (URL-Keyed Pseudonymous Metrics, UKM) aan URL's gekoppelde statistieken naar Google om zoekopdrachten en browsefunctionaliteit te verbeteren. We verzamelen alleen UKM-gegevens van gebruikers die (i) het verzamelen van statistieken en (ii) de instelling Zoekopdrachten en browsefunctionaliteit verbeteren hebben aangezet.
VM Plugin Checker   VM Plugin Checker communiceert met de Plugin VM License Checker API om te controleren of een beheerde gebruiker een geldige licentie voor Plugin VM (Parallels) heeft.
Fotoservice voor achtergronden   Met de fotoservice voor achtergronden kunnen gebruikers Chrome-achtergrondafbeeldingen selecteren via de Google Foto's-service.
Web Push Messaging   Met Web Push Messaging sta je webpagina's toe pushberichten of meldingen te sturen als gebruikers Chrome-meldingen toestaan.
WebRTC-rapportage   WebRTC (Web Real-time Communication) is een kosteloos opensoftware-project waarmee browsers en mobiele apps realtime communicatiefuncties krijgen via eenvoudige API's.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.