Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Voorwaardelijke toegang voor ChromeOS via Microsoft Entra ID

De gids Conditional Access for ChromeOS in Microsoft Entra ID is bedoeld voor IT-beheerders die ChromeOS-apparaten beheren in een bedrijf of school via de Google Beheerdersconsole.

Beheerders gebruiken wanneer nodig een beleid voor voorwaardelijke toegang om het juiste toegangsbeheer toe te passen voor de beveiliging van hun organisatie.

In deze gids wordt beschreven hoe je voorwaardelijke toegang voor ChromeOS levert in Microsoft Entra ID-omgevingen met Netskope of Microsoft Defender for Cloud Apps.

GIDS DOWNLOADEN (PDF)

In deze gids

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.