Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Ställa in datakontroller i ChromeOS

2: Aktivera händelserapportering för datakontroll

Om du vill få ytterligare rapportdata om organisationens ChromeOS-datakontrollhändelser ställer du in rapporteringspolicyn för datakontrollhändelser.

Aktivera rapportering av datakontrollhändelser i Googles administratörskonsol:

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. I administratörskonsolen öppnar du menyn följt av Enheterföljt avChromeföljt avInställningar. Sidan Inställningar för användare och webbläsare öppnas som standard.

Om du har registrerat dig för Chrome Browser Cloud Management öppnar du menyn följt av Webbläsaren Chromeföljt avInställningar.

3. Öppna Datakontroller.
  4. Klicka på Rapportering av datakontroller.
  5. Välj Aktivera rapportering av datakontrollhändelser.
  6. Klicka på Spara.

Nästa steg