Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

ChromeOS-gegevensbeheer instellen

2: Gebeurtenisrapportage voor gegevenscontrole aanzetten

Als je meer rapportgegevens wilt ontvangen over de ChromeOS-gegevenscontrolegebeurtenissen van je organisatie, stel je het rapportbeleid voor gegevenscontrolegebeurtenissen in.

Rapporten over gegevenscontrole aanzetten in de Google Beheerdersconsole:

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then Apparatenand thenChromeand thenInstellingen. De pagina Instellingen voor gebruikers en browsers wordt standaard geopend.

Als je je hebt aangemeld voor Cloudbeheer voor de Chrome-browser, ga je naar Menu and then Chrome-browserand thenInstellingen.

3. Ga naar gegevenscontroles.
  4. Klik op Rapportage van gegevenscontroles.
  5. Selecteer Rapporten met gebeurtenissen over gegevenscontrole aanzetten
  6. Klik op Opslaan.

Volgende stap