Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Chrome Enterprise Connectors Framework

För administratörer som hanterar webbläsaren Chrome eller Chrome OS-enheter för ett företag eller en skola.

Chrome Enterprise Connectors Framework erbjuder en samling anslutare och API:er som förenklar stegen för att integrera webbläsaren Chrome och ChromeOS med lösningsleverantörer.

Integrationer för att utöka ChromeOS-funktionen

Här hittar du en lagringsplats med anslutare och API:er som hjälper dig att utöka värdet av ChromeOS-funktioner till lösningsleverantörer.

Implementera en zero trust-strategi med säkerhetsleverantörer:

• Identitet och åtkomst – styr vem som har åtkomst till vilken data och vilka appar. Integreringar är tillgängliga med leverantörer som Okta och Ping Identity.
  • Ändpunktshantering – hantera webbläsaren Chrome på Windows-, Mac- eller Linux-datorer eller på ChromeOS-enheter med UEM-leverantörer som BlackBerry, Samsung och VMware.
  • Säkerhetsinsikter och rapportering — få proaktiva rapportinsikter om säkerhetshändelser för att minska hotet mot organisationen genom integrationer med ledande säkerhetsleverantörer som Splunk, Crowdstrike och Palo Alto Networks. Information finns i Hantera rapportanslutare i Chrome Enterprise.
  • Dataskydd (DLP) – ansluta Chrome direkt med DLP-leverantörer för ändpunkt och sök efter känsliga uppgifter. Detta ger ytterligare stabilitet i webbläsaren, samt DLP-agenter och tar bort behovet av att implementera och hantera DLP-Chrome-tilläggen.
  • XDR (Extended Detection and Response) – tillåt tredjepartsleverantörer att övervaka potentiella hot genom att rapportera ChromeOS-telemetrihändelser. Händelser skickas direkt från Google utan att någon ytterligare representant behövs. Mer information finns i Vad är ChromeOS XDR-anslutare.

Öka användarnas produktivitet:

• ChromeOS Desk – konfigurera skrivbord med de viktigaste apparna som användarna behöver för att kunna vara produktiva. Exempelvis kan kundtjänstmedarbetare ha ett skrivbord för varje kundinteraktion där de organiserar alla appar, fönster och verktyg som de behöver på en välorganiserad plats. När interaktionen är över kan representanten stänga skrivbordet med ett klick, tillsammans med alla ärendespecifika fönster. Integrationer med skrivbordsanslutaren för ChromeOS är tillgängliga med kommunikationsleverantörer som Dialpad, Edify, NICE och RingCentral.

Relaterade ämnen

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.