Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Konfigurera Chrome Browser Cloud Management

Kom igång med Chrome Browser Cloud Management Postman API-integreringen

Detta är en detaljerad guide för IT-administratörer som vill använda Postman för att designa och testa skript för användning med andra API:er för Chrome Browser Cloud Management.

LADDA NED GUIDEN KOMMA IGÅNG (PDF)

I den här guiden

• Bestäm vilken auktoriseringsmetod du vill använda
  • Bestäm vilka API-omfattningar (funktioner) du vill använda
  • Skapa API-kontot på administratörskonsolen
  • Skapa ditt projekt på Console.cloud.google.com
  • Alternativ 1: Auktorisera med samtyckesmetod
  • Alternativ 2: Auktorisera med identitetsstöld (tjänstkonto)
  • Konfigurera Postman-integrering
  • Verifiera anslutningen till Chrome Browser Cloud Management