Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Konfigurera Chrome Browser Cloud Management

Kontotyper i Chrome Browser Cloud Management

När du registrerar dig för Chrome Browser Cloud Management kan du verifiera organisationens domännamn och skapa ett domänverifierat konto.

Obs! Konton på tillhandahållna domäner är inte längre tillgängliga när du registrerar dig online för Chrome Browser Cloud Management.

E-postverifierade konton

• Du kan bjuda in upp till 10 användare utan kostnad.
  • Avancerad administratör är den enda administratörsroll som är tillgänglig. Anpassade roller och detaljerade behörigheter är bara tillgängliga för domänverifierade konton.
  • Det går inte att skapa Groups for Business förrän domänen har verifierats. Gruppbaserade policyer kan påverkas. Mer information finns i Kom igång med hantering av grupper för en organisation.
  • Användarna har bara åtkomst till appar och tjänster som är tillgängliga för organisationen.
  • Du kan bara hantera användarupplevelser som rör prenumerationerna i organisationen.

Domänverifierade konton

• Du kan skapa upp till 10 användare utan kostnad.
  • Hantera användare och grupper per organisationsenhet och tillämpa gruppbaserade policyer som möjliggör mer anpassning i organisationen.
  • Anpassade roller och detaljerade behörigheter är bara tillgängliga för domänverifierade konton.
  • Du kan tillämpa Chrome-profilpolicyer i webbläsaren Chrome för Windows, Mac och Linux. Mer information finns i Så här fungerar Chrome-policyhanteringen.
  • Det finns fler alternativ för att köpa ytterligare licenser och funktioner för organisationen.

Konton på tillhandahållna domäner

Inte längre tillgängligt när du registrerar dig online

• Du är begränsad till en administratörsanvändare. Vid fler användare måste du skapa ett konto med ditt eget domänverifierade konto.
  • Du kan inte flytta från ett tillhandahållet domänkonto till ett domänverifierat konto.
  • Du kan inte registrera dig för Google Workspace-tjänster, ChromeOS-uppgraderingar eller andra produkter, uppgraderingar eller tjänster från Google. Om du vill använda dem måste du skapa ett konto med ditt eget domänverifierade konto.

Relaterade ämnen