Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Meer informatie over een app of extensie bekijken

Voor beheerders die de Chrome-browser of ChromeOS-apparaten beheren voor een bedrijf of school.

Als beheerder kunt u in de Google Beheerdersconsole meer informatie bekijken over apps en extensies die zijn geïnstalleerd in de ingeschreven Chrome-browsers en op Chrome OS-apparaten van gebruikers.

Voordat u begint

De gegevens van de app of extensie bekijken

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then  Apparatenand thenChromeand thenRapportenand thenApp- en extensiegebruik.
  3. Klik op Alle extensies om alle apps en extensies te bekijken. Selecteer anders een organisatie-eenheid.
  4. Klik op de betreffende rij om meer informatie te bekijken over een app of extensie die is geïnstalleerd in de Chrome-browsers en op ChromeOS-apparaten die je beheert.

Installatiebeleid bekijken en instellen

Geldt voor Chrome-extensies, Android-apps en progressive web-apps

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Ga in de Beheerdersconsole naar Menu and then  Apparatenand thenChromeand thenRapportenand thenApp- en extensiegebruik.
  3. Klik op Alle extensies om alle apps en extensies te bekijken. Selecteer anders een organisatie-eenheid.
  4. Klik op de rij van de app om het installatiebeleid voor een app of extensie te bekijken.
  5. Als je het installatiebeleid wilt instellen voor een app of extensie die nog niet is ingesteld, klik je op Installatiebeleid instellen.
  6. Als je meer configuraties voor een extensie of app wilt bekijken en instellen, klik je onder Installatiebeleid op Aanvullende instellingen bekijken en instellen.
    De pagina Apps en extensies voor die Chrome-extensie, Android-app of progressive web-app wordt weergegeven. Zie Apps en extensies bekijken en configureren voor meer informatie.

Opmerking: Welke installatiebeleidsregels er beschikbaar zijn, hangt af van of je een app of extensie updatet voor gebruikers en browsers, kiosks of beheerde gastsessies.

Details

Geldt voor Chrome-extensies, Android-apps en progressive web-apps

Je kunt alle openbaar beschikbare informatie over de app of extensie bekijken.

Opmerking: Niet alle volgende velden zijn beschikbaar voor alle apps en extensies.

Chrome-extensies
Veld Beschrijving
ID De unieke ID voor de extensie.
Type

Geeft aan of de app of extensie het volgende is:

• Chrome-app, -extensie of -thema
  • Android-app
  • Progressive web-app

Voor Chrome-extensies is het type Chrome-app, -extensie of -thema.

Chrome Web Store-vermelding Link naar de Chrome Web Store-vermelding, indien beschikbaar.
Vermeld sinds Datum waarop de extensie voor het eerst is gepubliceerd.
Laatst geüpdatet Datum van de laatste update door de ontwikkelaar.
Ontwikkelaar Weergavenaam, website of contactgegevens van de ontwikkelaar.
Privacybeleid Link naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.
Reviews De beoordeling van de extensie en het aantal reviews van gebruikers.
Aantal actieve gebruikers Aantal gebruikers.
Is een thema Geeft aan of de extensie een Chrome-thema is.
Ontwikkeld door Google Geeft aan of de extensie is ontwikkeld door Google.
Gehost in de Chrome Web Store Geeft aan of de extensie wordt gehost in de Chrome Web Store.
Android-app
Veld Beschrijving
ID De unieke ID van de app.
Type Geeft aan of de app een van de volgende is:
  • Chrome-app, -extensie of -thema
  • Android-app
  • Progressive web-app

Voor Android-apps is het type Android-app.

Play Store-vermelding Link naar de Play Store-vermelding van de app (indien beschikbaar).
Vermeld sinds De datum waarop de app voor het eerst is gepubliceerd.
Laatst geüpdatet Datum van de laatste update door de ontwikkelaar.
Ontwikkelaar Weergavenaam, website of contactgegevens van de ontwikkelaar.
Privacybeleid Link naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.
Reviews De beoordeling van de app en het aantal reviews van gebruikers.
Progressive web-app
Veld Beschrijving
ID De unieke ID van de app.
Type Geeft aan of de app een van de volgende is:
  • Chrome-app, -extensie of -thema
  • Android-app
  • Progressive web-app

Voor progressive web-apps is het type Progressive web-app.

Risicobeoordeling

Geldt voor Chrome-extensies die openbaar beschikbaar zijn in de Chrome Web Store

Je kunt gegevens van derden bekijken over de risicoscore van de app of extensie. Google geeft geen garantie over gegevens die worden geleverd door externe bedrijven. Google host, beheert of wijzigt geen gegevens over risicobeoordelingen.

Aanbieders proberen de meeste versies van een extensie te beoordelen, maar er kunnen instanties zijn waarvoor geen risicobeoordelingsscore beschikbaar is. Dit is geen bug.

Externe leverancier  Laag risico  Gemiddeld risico  Hoog risico
CRXcavator 1–250 251–500 501+
Spin.AI 100–66 65–36 35–1

Risicoscore bekijken

U kunt de risicoscore van een extensie bekijken en besluiten een risicobeoordeling opnieuw uit te voeren. Je kunt een extensie bijvoorbeeld beoordelen als een hoger risico dan de score van de huidige externe provider aangeeft. Als u feedback wilt geven, klikt u onder Risicobeoordeling op de hyperlink over de risicoscore. Hiermee ga je naar Spin.ai waar je een verbetering kunt voorstellen.

Verzochte rechten

Geldt alleen voor Chrome-extensies en Android-apps

Je kunt alle rechten bekijken waar de app of extensie om heeft gevraagd.

Chrome-extensie
Recht Beschrijving
Naam Het recht dat de app of extensie aanvraagt.
Toegang tot gebruikersgegevens Of de rechten toegang tot gebruikersgegevens hebben.
Android-app

Bekijk de documentatie voor Android-ontwikkelaarsrechten voor meer informatie over specifieke rechten. Zie Manifest.permission voor meer informatie.

Verzocht om toegang tot websites ()

Geldt alleen voor Chrome-extensies.

Je kunt alle hostrechten van de extensie bekijken. Deze worden weergegeven op basis van overeenkomstpatronen voor specifieke websites of een breed scala aan websites. Zie Overeenkomstpatronen voor meer informatie.

Installaties

Geldt voor Chrome-extensies, Android-apps en progressive web-apps

Je kunt de installatiegegevens bekijken van de app of extensie voor ingeschreven Chrome-browsers en ChromeOS-apparaten die je beheert. Deze informatie kan op verschillende manieren worden bekeken, afhankelijk van uw voorkeur. Zie How to use Chrome browser Cloud Management's Takeout API Service Script (Het servicescript van de Takeout API van Cloudbeheer voor de Chrome-browser gebruiken) voor meer informatie.

Veld Beschrijving
Browsers Lijst met machinenamen en bijbehorende gebruikers die de app of extensie hebben geïnstalleerd.
Gebruikers Een lijst met alle gebruikers die de app of extensie hebben geïnstalleerd.
Versies Lijst van de versies van de app of extensie en het bijbehorende aantal installaties.

Meldingen

Mogelijk zie je meldingen als je informatie over een app of extensie probeert te bekijken. Dit kan gebeuren bij apps en extensies die niet worden gehost op Google-platforms, omdat we daar mogelijk geen informatie over hebben.

We ondervinden momenteel problemen met het ophalen van enkele gegevens. Probeer het later opnieuw.

Er is een time-out voor het verzoek om details opgetreden en er zijn geen resultaten geretourneerd. Als je deze informatie nodig hebt, probeer je het later opnieuw.

Sommige gegevens zijn mogelijk niet volledig. Probeer het later opnieuw.

Het verzoek om details heeft enkele resultaten opgeleverd, maar de resultaten kunnen onvolledig zijn. Als je deze informatie nodig hebt, probeer je het later opnieuw om te zorgen dat de gegevens nauwkeurig zijn.

Sommige gegevens zijn mogelijk niet volledig, omdat deze app niet openbaar beschikbaar is.

We geven alle informatie weer die we momenteel in deze app hebben. Aangezien deze app niet wordt gehost op Google-platforms, zijn er enkele beperkingen voor wat we kunnen verzamelen.

Geen informatie beschikbaar

Deze app of extensie wordt niet gehost in Google-services en we verzamelen deze informatie niet.

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.