Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

Nieuwe functies testen

Nieuwe Chrome-functies uitproberen en ons feedback geven

Voor beheerders die Chrome OS-apparaten beheren voor een bedrijf of school.

In de Google Beheerdersconsole zie je bij sommige instellingen mogelijk de tag Voorbeeld. Hiermee wordt aangegeven dat de functie compleet is, maar nog niet is vrijgegeven. Early adopters, betrouwbare testers en ontwikkelaars kunnen deze nieuwe voorbeeldfuncties testen.

Als je een voorbeeldfunctie wilt uitproberen, kun je deze implementeren voor een deel van je gebruikers, de functie testen en ons feedback geven. De meeste functies zijn 90 dagen als voorbeeld te gebruiken. Daarna wordt de tag Voorbeeld verwijderd uit de Beheerdersconsole en relevante Helpcentrum-artikelen.

Voorbeeldfuncties worden aangeboden onder de Chrome Online Agreement (Online Chrome-overeenkomst). Je gebruik van de Beheerdersconsole valt onder deze overeenkomst.

Feedback geven over voorbeeldfuncties

Als je ervoor kiest om ons feedback te geven, zoals suggesties over hoe we functies kunnen verbeteren, kunnen we deze feedback gebruiken zonder enige verplichting aan jou.

Bestaande feedbackkanalen

Zorg dat je de hashtag #Preview toevoegt aan je feedback.

• Beheerdersconsole: je hebt 2 opties:
    • Klik links in de Beheerdersconsole op Feedback sturen .
    • Plaats op de instellingenpagina, onder de naam van de instelling, de muisaanwijzer op Voorbeeld en klik op Feedback sturen.
  • Op het apparaat van een gebruiker: klik rechtsboven in het browservenster op Meer en danHelpen danEen probleem melden.

Feedback over voorbeeldfuncties