Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Hantera webbläsaren Chrome i VMWare Workspace ONE (iOS)

För Chrome 90 och senare.

Du kan använda VMware Workspace ONE Unified Endpoint Management (UEM) på Apple iOS för att distribuera Chrome till dina användare och konfigurera vissa policyer.

Viktigt! Google har inte stöd för problem med VMware. Kontakta VMware om du behöver hjälp.

Lägga till Google Chrome-appen i Workspace ONE

1. Öppna Workspace ONE UEM.
  2. Klicka på Appar och böcker till vänster.
  3. Klicka på Integreradföljt avOffentlig.
  4. (Valfritt) Om Google Chrome inte visas i applistan lägger du till det:
    1. Klicka på Lägg till app.
    2. Välj plattformen Apple iOS.
    3. Sök efter Google Chrome och klicka på Välj.
    4. Klicka på Spara och tilldela.
  5. Leta reda på Google Chrome och välj det i listan över appar.
  6. Klicka på Tilldela.
    1. Om appen inte är tilldelad för närvarande klickar du på Lägg till tilldelning och anger de uppgifter som efterfrågas, inklusive tilldelningsgrupper, appleveransmetod, implementeringstid och datum.
    2. För appkonfiguration anger du konfigurationsnyckel och värdepar. Om du vill se en lista över tillgängliga policyer laddar du ned appconfig-filen.
    3. Klicka på Lägg till.
  7. Klicka på Spara och publicera.

Framtida arbete

• Policyer läggs till i Chrome Enterprise Policy List i en framtida version
  • Skicka ett supportärende om du vill begära ytterligare policyer. För Mallar måste du välja Begäran om företagssupport.

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.