Ben je aan het plannen om weer op kantoor te gaan werken? Bekijk hoe Chrome OS hieraan kan bijdragen.

De Chrome-browser beheren in VMWare Workspace ONE (iOS)

Voor Chrome 90 en hoger.

Je kunt VMware Workspace ONE Unified Endpoint Management (UEM) gebruiken op Apple iOS-apparaten om de Chrome-browser te distribueren voor je gebruikers en bepaalde beleidsregels in te stellen.

Belangrijk: Google biedt geen support voor problemen met VMware. Neem voor hulp contact op met VMware.

De Google Chrome-app toevoegen aan Workspace ONE

1. Open de Workspace ONE UEM.
  2. Klik links op Apps & books (Apps en boeken).
  3. Klik op Nativeen danPublic (openbaar).
  4. (Optioneel) Als je Google Chrome niet ziet in de lijst met apps, voeg je die toe:
    1. Klik op Add application (App toevoegen).
    2. Kies het platform Apple iOS.
    3. Zoek Google Chrome en klik op Select (Selecteren).
    4. Klik op Save & Assign (Opslaan en toewijzen).
  5. Zoek Google Chrome in de lijst met apps en selecteer die.
  6. Klik op Toewijzen.
    1. Als de app momenteel niet is toegewezen, klik je op Add assignment (Opdracht toevoegen) en geef je de gevraagde informatie op, waaronder toewijzingsgroepen, de weergavesnelheid van de app en de implementatietijd en -datum.
    2. Stel voor de appconfiguratie de configuratiesleutel en waarde-paren in. Download het appconfig-bestand om een lijst met beleidsregels te bekijken.
    3. Klik op Toevoegen.
  7. Klik op Save and publish (Opslaan en publiceren).

Toekomstige activiteiten

• Bij een toekomstige release wordt beleid toegevoegd aan de Chrome Enterprise-beleidslijst
  • Dien een supportticket in om aanvullend beleid aan te vragen. Kies bij Template de optie Enterprise support feature request (Functieverzoek voor Enterprise-support).

Google en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.