Bloker og rapportér et rum

Hvis du oplever krænkende adfærd i et Google Chat-rum, kan du blokere og rapportere rummet. Du kan også se en forhåndsvisning af et rum, der er markeret som spam, og derefter vælge at blokere eller deltage i rummet.

Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du blokerer et rum

Når du blokerer et rum:

• Forbliver de opslag, du har oprettet i rummet, synlige for andre.
  • Du får ikke længere opdateringer fra rummet.
  • Vises rummet ikke på listen "Rum" eller i søgninger efter rum.
  • Får du ikke fremtidige notifikationer med invitationer til rummet, men dit navn vises som inviteret medlem.

Hvis du får en invitation til et rum, du har blokeret:

• Vises du som inviteret medlem, men du modtager ikke notifikationer, og du føjes ikke til rummet.
  • Kan rummets arrangør eller de øvrige medlemmer ikke se, at du har blokeret rummet.

Tips!

• Blokerede brugere kan ikke føje dig til et rum, og du kan ikke føje blokerede brugere til et rum.
  • Når du fjerner blokeringen af et rum, kan du kun deltage i rummet igen, hvis tilføjelsesikonet Tilføj vises under "Find rum".

Bloker et rum

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Ud for navnet på rummet under "Rum" i venstre side skal du klikke på Flere valgmuligheder og derefter Bloker rum.
    • Vælg det rum, du vil blokere og derefter Klik på rullemenuen med oplysninger om rummet og derefter Bloker rum.
  3. Klik på Bloker.

Tips!

• Du kan rapportere et rum for spam eller misbrug ved at markere afkrydsningsfeltet ud for Rapportér rummet for spam eller misbrug.
  • Hvis du rapporterer et rum for misbrug, sendes en kopi af de sidste 50 beskeder i rummet til gennemgang hos Google.
  • Hvis du vil deltage i et rum igen, som du har blokeret, skal et andet medlem af det pågældende rum invitere dig eller tilføje dig igen.

Fjern blokeringen af et rum

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Øverst i Chat skal du klikke på Indstillinger og derefter Administrer blokerede rum.
    • Øverst i Gmail skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger og derefter Chat og Meet og derefter Administrer chatindstillinger og derefter Administrer blokerede rum.
  3. Klik på Fjern blokering ud for rummet.

Bloker et rum, der er markeret som spam

1. Åbn Google Chat eller Gmail på din computer.
  2. I Chat skal du klikke på Ny chat og derefter Gennemse rum.
  3. Klik på Menupunkter til at gennemse rum og derefter Spaminvitationer.
  4. Klik på Se forhåndsvisning ud for rummet.
    • Af hensyn til din sikkerhed kan du ikke downloade links eller se billeder, når du ser en forhåndsvisning af rummet.
  5. Klik på Bloker for at blokere dette rum og fremtidige invitationer.

Valgfrit: Hvis du vil rapportere dette rum, skal du klikke på feltet ud for "Rapportér rummet for spam eller misbrug" og derefter Bloker.

Deltag i et rum, der er markeret som spam

1. I Chat skal du klikke på Ny chat og derefter Gennemse rum.
  2. Klik på Menupunkter til at gennemse rum og derefter Spaminvitationer.
  3. Klik på Se forhåndsvisning ud for rummet.
    • Af hensyn til din sikkerhed kan du ikke downloade links eller se billeder, når du ser en forhåndsvisning af rummet.
  4. Klik på Deltag.

Tip! Når du deltager i et rum, der er markeret som spam, fjernes spametiketten, og rummet føjes til listen over rum, du deltager i.

Administrer spaminvitationer til rum

Invitationer til rum, der ser ud til at være spam, filtreres til en separat sektion. Du kan vælge at deltage i eller blokere dette rum.

Du kan forhindre fremtidige invitationer fra rum, der er markeret som spam, ved at blokere rummet. Hvis du mener, at Google ved en fejl har filtreret et rum som spam, kan du godt deltage i rummet alligevel.