Bloquejar un espai i informar-ne

Si detectes un comportament abusiu en un espai de Google Chat, pots bloquejar l'espai i informar-ne. També pots previsualitzar els espais marcats com a brossa i, a continuació, triar si vols bloquejar-los o unir-t'hi.

Informació sobre què passa quan bloqueges un espai

Quan bloqueges un espai:

• Les altres persones poden continuar veient les publicacions que hi has fet.
  • Deixes de rebre'n notificacions.
  • No es mostra a la llista "Espais" ni a les cerques d'espais.
  • No reps cap més notificació d'invitació a l'espai, però el teu nom es mostra com a membre convidat.

Si reps una invitació a un espai que has bloquejat:

• Apareixes com a membre convidat, però no reps cap notificació ni se t'afegeix a l'espai.
  • Ni l'organitzador de l'espai ni els altres membres saben que l'has bloquejat.

Consells:

• Els usuaris bloquejats no poden afegir-te a un espai i tu tampoc pots afegir-los a un espai.
  • En desbloquejar un espai, només pots tornar a unir-t'hi si es mostra Afegeix Afegeix a "Navega pels espais".

Bloquejar un espai

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Al menú de navegació inferior, toca Espais .
  3. Mantén premut un espai.
  4. Toca Bloqueja i informa.

Consells:

• Per informar de l'espai com a contingut brossa o per ús abusiu, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Informa d'aquest espai com a contingut brossa o ús abusiu". Si fas servir un compte de Google Workspace, només pots informar d'espais amb membres que no pertanyin a la teva organització.
  • Per tornar-te a unir a un espai bloquejat, un membre d'aquest espai t'hi ha de convidar o afegir de nou.

Desbloquejar un espai

1. A Chat, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  2. Toca Gestiona els espais i xats bloquejats.
  3. Toca Desbloqueja .

Bloquejar un espai marcat com a brossa

1. Al menú de navegació inferior, toca Espais i, a continuació, Espai nou i, a continuació, Navega pels espais i, a continuació, Més opcions i, a continuació, Invitacions brossa.
  2. Toca l'espai marcat com a brossa per previsualitzar-lo.

Consell: per a la teva seguretat, no pots baixar enllaços ni veure imatges quan previsualitzes l'espai.

3. Toca Bloqueja.

Unir-se a un espai marcat com a brossa

1. Al menú de navegació inferior, toca Espais i, a continuació, Espai nou i, a continuació, Navega pels espais i, a continuació, Més opcions i, a continuació, Invitacions brossa.
  2. Toca l'espai marcat com a brossa per previsualitzar-lo.

Consell: per a la teva seguretat, no pots baixar enllaços ni veure imatges quan previsualitzes l'espai.

3. Toca Accepta.

Consell: quan t'uneixes a un espai marcat com a brossa, l'etiqueta de contingut brossa se suprimeix i l'espai s'afegeix a la llista d'espais a què t'has unit.

Gestionar les invitacions brossa a espais

Les invitacions a espais que sembla que tenen contingut brossa es filtren en una secció independent. Pots triar entre unir-te a l'espai o bloquejar-lo.

Pots impedir les invitacions futures a espais marcats com a brossa si els bloqueges. Si creus que Google ha filtrat per error un espai com a contingut brossa, pots unir-t'hi.