Bloquejar un espai i informar-ne

Si detectes un comportament abusiu en un espai de Google Chat, pots bloquejar l'espai i informar-ne. També pots previsualitzar els espais marcats com a brossa i, a continuació, triar si vols bloquejar-los o unir-t'hi.

Informació sobre què passa quan bloqueges un espai

Quan bloqueges un espai:

• Les altres persones poden continuar veient les publicacions que hi has fet.
  • Deixes de rebre'n notificacions.
  • No es mostra a la llista "Espais" ni a les cerques d'espais.
  • No reps cap més notificació d'invitació a l'espai, però el teu nom es mostra com a membre convidat.

Si reps una invitació a un espai que has bloquejat:

• Apareixes com a membre convidat, però no reps cap notificació ni se t'afegeix a l'espai.
  • Ni l'organitzador de l'espai ni els altres membres saben que l'has bloquejat.

Consells:

• Els usuaris bloquejats no poden afegir-te a un espai i tu tampoc pots afegir-los a un espai.
  • En desbloquejar un espai, només pots tornar a unir-t'hi si es mostra Afegeix Afegeix a "Navega pels espais".

Bloquejar un espai

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Chat o Gmail .
    • A Gmail: a la part inferior, toca Xat .
  2. Al menú de navegació inferior, toca Espais .
  3. Mantén premut un espai.
  4. Toca Bloqueja.

Consells:

• Per informar de l'espai com a contingut brossa o per ús abusiu, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Informa d'aquest espai com a contingut brossa o ús abusiu". Si fas servir un compte de Google Workspace, només pots informar d'espais que no pertanyen a la teva organització.
  • Per tornar-te a unir a un espai que havies bloquejat, un altre membre t'hi ha de convidar o afegir de nou.

Desbloquejar un espai

1. A Chat, toca Menú and then Configuració .
  2. Toca Gestiona els espais i xats bloquejats.
  3. Toca Desbloqueja .

Bloquejar un espai marcat com a brossa

1. Al menú de navegació inferior, toca Espais and then Espai nou and then Navega pels espais and then Més opcions and then Invitacions brossa.
  2. Toca l'espai marcat com a brossa per previsualitzar-lo.

Consell: per a la teva seguretat, no pots baixar enllaços ni veure imatges quan previsualitzes l'espai.

3. Toca Bloqueja.

Unir-se a un espai marcat com a brossa

1. Al menú de navegació inferior, toca Espais and then Espai nou and then Navega pels espais and then Més opcions and then Invitacions brossa.
  2. Toca l'espai marcat com a brossa per previsualitzar-lo.

Consell: per a la teva seguretat, no pots baixar enllaços ni veure imatges quan previsualitzes l'espai.

3. Toca Accepta.

Consell: quan t'uneixes a un espai marcat com a brossa, l'etiqueta de contingut brossa se suprimeix i l'espai s'afegeix a la llista d'espais a què t'has unit.

Gestionar les invitacions brossa a espais

Les invitacions a espais que sembla que tenen contingut brossa es filtren en una secció independent. Pots triar entre unir-te a l'espai o bloquejar-lo.

Pots impedir les invitacions futures a espais marcats com a brossa si els bloqueges. Si creus que Google ha filtrat per error un espai com a contingut brossa, pots unir-t'hi.