Bloquejar un espai i informar-ne

Si detectes un comportament abusiu en un espai de Google Chat, pots bloquejar l'espai i informar-ne. També pots previsualitzar els espais marcats com a brossa i, a continuació, triar si vols bloquejar-los o unir-t'hi.

Informació sobre què passa quan bloqueges un espai

Quan bloqueges un espai:

• Les altres persones poden continuar veient les publicacions que hi has fet.
  • Deixes de rebre'n notificacions.
  • No es mostra a la llista "Espais" ni a les cerques d'espais.
  • No reps cap més notificació d'invitació a l'espai, però el teu nom es mostra com a membre convidat.

Si reps una invitació a un espai que has bloquejat:

• Apareixes com a membre convidat, però no reps cap notificació ni se t'afegeix a l'espai.
  • Ni l'organitzador de l'espai ni els altres membres saben que l'has bloquejat.

Consells:

• Els usuaris bloquejats no poden afegir-te a un espai i tu tampoc pots afegir-los a un espai.
  • En desbloquejar un espai, només pots tornar a unir-t'hi si es mostra Afegeix Afegeix a "Navega pels espais".

Bloquejar un espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
  2. Tria una opció:
    • A l'esquerra, a "Espais", al costat del nom de l'espai, fes clic a Més opcions and then Bloqueja l'espai.
    • Selecciona l'espai que vols bloquejar and then Fes clic al menú desplegable de detalls de l'espai and then Bloqueja l'espai.
  3. Fes clic a Bloqueja.

Consells:

• Per informar de l'espai com a contingut brossa o ús abusiu, marca la casella que hi ha al costat de l'opció Informa d'aquest espai com a contingut brossa o ús abusiu.
  • Si informes d'un espai per ús abusiu, s'enviarà una còpia dels 50 darrers missatges perquè Google els revisi.
  • Per tornar-te a unir a un espai que havies bloquejat, un altre membre t'hi ha de convidar o afegir de nou.

Desbloquejar un espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
  2. Tria una opció:
    • A Chat, a la part superior, fes clic a Configuració i, a continuació, Gestiona els espais bloquejats.
    • A Gmail, a la part superior, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració i, a continuació, Xat i Meet i, a continuació, Gestiona la configuració del xat i, a continuació, Gestiona els espais bloquejats.
  3. Al costat de l'espai, fes clic a Desbloqueja.

Bloquejar un espai marcat com a brossa

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
  2. A Chat, fes clic a Xat nou i, a continuació, Navega pels espais.
  3. Fes clic a Elements del menú Navega pels espais and then Invitacions brossa.
  4. Al costat de l'espai, fes clic a Previsualitza.
    • Per a la teva seguretat, no pots baixar enllaços ni veure imatges quan previsualitzes l'espai.
  5. Per bloquejar l'espai i les invitacions futures, fes clic a Bloqueja.

Opcional: per informar de l'espai, fes clic a la casella que hi ha al costat de l'opció "Informa d'aquest espai com a contingut brossa o ús abusiu" i, a continuació, Bloqueja.

Unir-se a un espai marcat com a brossa

1. A Chat, fes clic a Xat nou i, a continuació, Navega pels espais.
  2. Fes clic a Elements del menú Navega pels espais i, a continuació, Invitacions brossa.
  3. Al costat de l'espai, fes clic a Previsualitza.
    • Per a la teva seguretat, no pots baixar enllaços ni veure imatges quan previsualitzes l'espai.
  4. Fes clic a Uneix-me.

Consell: quan t'uneixes a un espai marcat com a brossa, l'etiqueta de contingut brossa se suprimeix i l'espai s'afegeix a la llista d'espais a què t'has unit.

Gestionar les invitacions brossa a espais

Les invitacions a espais que sembla que tenen contingut brossa es filtren en una secció independent. Pots triar entre unir-te a l'espai o bloquejar-lo.

Pots impedir les invitacions futures a espais marcats com a brossa si els bloqueges. Si creus que Google ha filtrat per error un espai com a contingut brossa, pots unir-t'hi.