Respondre a una sol·licitud de missatge de Google Chat

A Google Chat, no cal que xategis amb persones que no coneixes. La primera vegada que algú t'enviï un missatge directe, rebràs una sol·licitud. Si utilitzes Google Chat amb un compte de Google Workspace, és possible que rebis sol·licituds de persones que pertanyen a la teva organització. Pots acceptar les sol·licituds o ignorar-les.

Què passa quan acceptes o ignores un missatge

Si acceptes una sol·licitud de missatge

• La persona sol·licitant pot veure la informació bàsica del teu perfil (nom, avatar, adreça electrònica) i pot saber si estàs en línia.
  • Pots veure tots els fitxers adjunts que la persona envia i respondre als seus missatges.
  • La persona sol·licitant et pot afegir a espais de Chat.

Si ignores una sol·licitud de missatge

• El missatge desapareix. Per tornar a trobar la sol·licitud, cerca la persona en qüestió a Google Chat. És possible que hagis de fer servir la seva adreça electrònica per fer la cerca.
  • La persona sol·licitant no sabrà que has ignorat la seva sol·licitud.
  • Pots bloquejar la persona perquè no t'enviï més sol·licituds. Obtén informació sobre com pots bloquejar una persona.

Sol·licituds de missatges amb contingut brossa

Google Chat filtra les sol·licituds de missatges que sembla que tenen contingut brossa en una altra secció. Pots acceptar o bloquejar els missatges marcats com a contingut brossa.

Acceptar o ignorar una sol·licitud de missatge de xat a Chat o a Gmail

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. Fes clic a Xat nou i, a continuació, Sol·licituds de missatges.
  3. Fes clic al nom. El missatge es mostra amb la sol·licitud.
  4. Fes clic a Accepta o Ignora.
    • Opcional: per deixar de rebre sol·licituds de missatges d'una persona, fes clic a També el vull bloquejar and then Ignora.