Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Reageren op een Google Chat-chatverzoek

In Google Chat hoeft u niet te chatten met mensen die u niet kent. De eerste keer dat iemand u een privéchat stuurt, krijgt u een verzoek. Als u Google Chat gebruikt met een Google Workspace-account, kunt u verzoeken krijgen van mensen binnen uw organisatie. U kunt verzoeken accepteren of negeren.

Wat gebeurt er als u een bericht accepteert of negeert

Als u een chatverzoek accepteert, geldt het volgende:

• De aanvrager kan uw basisprofielgegevens (naam, avatar, e-mailadres) bekijken en zien of u online bent.
  • U kunt alle bijlagen bekijken die deze persoon stuurt en reageren op diens berichten.
  • De aanvrager kan u toevoegen aan chatruimtes.

Als u een chatverzoek negeert, geldt het volgende:

• Het bericht verdwijnt. Als u het verzoek wilt terugvinden, zoekt u naar de persoon in Google Chat. U moet mogelijk zoeken op het e-mailadres van de persoon.
  • De aanvrager ziet niet dat u hem of haar heeft genegeerd.
  • U kunt voorkomen dat de persoon u meer verzoeken stuurt. Meer informatie over hoe u iemand kunt blokkeren

Chatverzoeken die spam zijn

Google Chat filtert chatverzoeken die waarschijnlijk spam zijn en zet deze in een afzonderlijke gedeelte. U kunt berichten die zijn gemarkeerd als spam accepteren of blokkeren.

Een chatverzoek in Chat of Gmail accepteren of negeren

1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Klik op Nieuwe chat en dan Chatverzoeken.
  3. Klik op de naam. U ziet het bericht met het verzoek.
  4. Klik op Accepteren of Negeren.
    • Optioneel: Als u aanvullende chatverzoeken van een persoon wilt stoppen, klikt u op Ook blokkeren and then Negeren.