Dölja eller radera en konversation

Det går att dölja eller radera konversationshistorik i Google Chat eller Gmail. Du kan bara dölja eller radera ett direktmeddelande med en annan person.

• Dölj konversation: Tar bort din kopia av en konversation. Det här tar inte bort konversationen från andra deltagares vyer. Om du döljer en konversation och sedan chattar med personen eller gruppen igen visas din chatthistorik på nytt (om den är på).
  • Radera konversation: Raderar din kopia av konversationshistoriken permanent. Det här tar inte bort konversationen från andra deltagares historik.

Dölja ett direktmeddelande:

Viktigt! Det går inte att dölja ett gruppmeddelande med två eller fler personer.

1. Öppna Chat eller Gmail på en telefon eller surfplatta med Android.
    • I Gmail: Tryck på Chatt längst ned.
  2. Tryck på Direktmeddelanden i menyn längst ned på navigeringsmenyn.
  3. Tryck länge på personens namn följt av Dölj konversation.

Radera ett direktmeddelande

Viktigt! Du kan inte radera ett gruppmeddelande med två eller fler personer.

1. Öppna Chat eller Gmail på en telefon eller surfplatta med Android.
    • I Gmail:Tryck på Chat längst ned.
  2. Tryck på Direktmeddelanden i menyn längst ned på navigeringsmenyn.
  3. Tryck på personens namn.
  4. Tryck på personens namnföljt av Ta bort konversation högst upp.
  5. Bekräfta genom att trycka på Radera.

Om du vill radera ett enskilt meddelande istället för en konversation öppnar du Redigera eller radera ett meddelande.