Keskustelun piilottaminen tai poistaminen

Voit piilottaa tai poistaa viestin historian Google Chatista ja Gmailista. Voit piilottaa tai poistaa viestin, joka on vain sinun ja toisen henkilön välinen.

• Keskustelun piilottaminen: Oma kopiosi keskustelusta poistuu. Keskustelua ei poisteta muiden osallistujien näkymistä. Jos aloitat keskustelun uudelleen saman henkilön kanssa, viestihistoria tulee uudelleen näkyviin (jos historia on päällä).
  • Keskustelun poistaminen: Oma kopiosi keskustelun historiasta poistuu pysyvästi. Keskustelua ei poisteta muiden osallistujien historioista.

Viestin piilottaminen

Tärkeää: Et voi piilottaa ryhmäviestiä, jossa on mukana vähintään kaksi ihmistä.

1. Siirry Chatiin tai Gmailiin.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Klikkaa vasemmalta henkilön nimen tai ryhmän vierestä Lisää ja sitten Piilota keskustelu .

Viestin poistaminen

Tärkeää: Et voi poistaa ryhmäviestiä, jossa on mukana vähintään kaksi ihmistä.

1. Siirry Chatiin tai Gmailiin.
    • Gmail: Klikkaa vasemmalta Chat.
  2. Klikkaa vasemmalta henkilön nimen vierestä Lisää ja sitten Poista keskustelu.
  3. Vahvista klikkaamalla Poista.

Jos haluat poistaa yhden viestin keskustelun sijaan, katso ohjeet artikkelista Viestin muokkaaminen tai poistaminen.