Skjul eller slet en samtale

Du kan skjule eller slette historikken for en direkte besked i Google Chat og Gmail. Du kan kun skjule eller slette en direkte besked med en anden person.

• Skjul samtale: Din kopi af en samtale fjernes. Dette fjerner ikke samtalen fra de andre deltageres visning. Hvis du skjuler en samtale og derefter chatter med den pågældende person igen, vises chathistorikken igen (hvis den er aktiveret).
  • Slet samtale: Din kopi af historikken for en samtale slettes permanent. Dette sletter ikke samtalen fra de andre deltageres historik.

Skjul en direkte besked

Vigtigt! Du kan ikke skjule en gruppebesked med 2 eller flere personer.

1. Gå til Chat eller Gmail.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Til venstre ud for personens navn eller gruppe skal du klikke på Mere og derefterSkjul samtale .

Slet en direkte besked

Vigtigt! Du kan ikke slette en gruppebesked med 2 eller flere personer.

1. Gå til Chat eller Gmail.
    • I Gmail: Klik på Chat til venstre.
  2. Til venstre ud for personens navn skal du klikke på Mere og derefter Slet samtale.
  3. Klik på Slet for at bekræfte.

Hvis du vil slette en enkelt besked i stedet for en samtale, skal du gå til Rediger eller slet en besked.