Jag får inga Google Chat-aviseringar

Kontrollera aviseringsinställningarna för Google Chat om du inte får aviseringar. Läs om att aktivera eller inaktivera Google Chat-aviseringar.

Kontrollera att aviseringar har aktiverats för enheten och webbläsaren som du använder med Google Chat.

Tillåt appaviseringar på din mobila enhet

Kontrollera aviseringsinställningarna på den mobila enheten.

1. Öppna Inställningar på den mobila enheten.
  2. Tryck på Aviseringar följt av Chat.
  3. Kontrollera att appaviseringar har aktiverats.
  4. Kontrollera om aviseringar i Google Chat-appen också är aktiverade.
Tips! Enhetens inställningsmeny kan ha ett annat namn i stället för Aviseringar. Mer information om att öppna aviseringsinställningarna för appar finns i den mobila enhetens onlinehjälp.

Ibland får jag inga aviseringar

Stäng aktiva webbläsarflikar

Stäng aktiva webbläsarflikar för Gmail och Google Chat på datorn. När du är aktiv i en webbläsare visas aviseringar där i stället för i mobilappen. Om du inte är aktiv i Google Chat visas aviseringar på alla enheter där du är inloggad på ditt Google-konto.

Inga aviseringar för ett visst rum eller gruppkonversation

Kontrollera att aviseringar är aktiverade för rum grupperade efter ämne eller gruppkonversation. Läs mer om att anpassa aviseringar för ett rum grupperat efter ämne eller gruppkonversation.

Kontrollera att aviseringar är aktiverade för rum med infogade diskussioner. Läs om att hantera diskussionsaviseringar i ett rum med infogade diskussioner.

Tips! Aviseringsinställningarna för rum och gruppkonversationer är samma i webb- och mobilversionerna av Google Chat. Om du ändrar aviseringsinställningarna för ett rum eller för en gruppkonversation på webben, gäller samma inställningar i mobilappen.

Inga aviseringar för en enskild konversation

Kontrollera att aviseringar är aktiverade för konversationen. Läs mer om att aktivera aviseringar för en enskild konversation.

Tips! Aviseringsinställningarna för en enskild konversation är samma i webb- och mobilversionerna av Google Chat. Om du ändrar aviseringsinställningarna för en konversation på webben gäller samma inställningar i mobilappen.