En saa Google Chatin ilmoituksia

Jos et saa ilmoituksia, tarkista Google Chatin ilmoitusasetukset. Katso, miten voit vaihtaa Google Chatin ilmoitukset päälle tai pois päältä.

Varmista, että ilmoitukset ovat päällä sillä laitteella ja selaimella, jolla käytät Google Chatia.

Sovellusilmoitusten salliminen mobiililaitteella

Tarkista mobiililaitteesi ilmoitusasetukset.

1. Avaa mobiililaitteesi Asetukset.
  2. Napauta Ilmoitukset ja sitten Chat.
  3. Varmista, että sovellusilmoitukset ovat päällä.
  4. Tarkista, ovatko myös Google Chatin sovellusilmoitukset päällä.
Vinkki: Ilmoitukset-kohta voi olla nimetty eri tavalla laitteesi asetusvalikossa. Mobiililaitteen online-ohjeista saat lisätietoja siitä, miten sovellusten ilmoitusasetuksiin pääsee.

Ilmoitukset jäävät ajoittain tulematta

Aktiivisten selainvälilehtien sulkeminen

Sulje Gmailin ja Google Chatin aktiiviset selainvälilehdet tietokoneelta. Kun olet selaimessa aktiivisena, ilmoitukset näkyvät siellä mobiilisovelluksen sijaan. Jos et ole aktiivisena Google Chatissa, ilmoitukset näkyvät kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautunut Google-tilillesi.

Ei ilmoituksia tietystä tilasta tai ryhmäkeskustelusta

Varmista, että ilmoitukset on laitettu päälle ryhmäkeskusteluissa tai aiheen mukaan ryhmitellyissä tiloissa. Katso, miten voit muokata ilmoituksia aiheen mukaan ryhmitellyissä tiloissa tai ryhmäkeskusteluissa.

Varmista, että ilmoitukset on laitettu päälle viestiketjuja käyttävissä tiloissa. Lue lisää siitä, miten voit hallinnoida viestiketjujen ilmoituksia tilassa, jossa käytetään viestiketjuja.

Vinkki: Tilojen ja ryhmäkeskustelujen ilmoitusasetukset ovat samat sekä Google Chatin verkko- että mobiiliversiossa. Jos muutat tilan tai ryhmäkeskustelun ilmoitusasetuksia verkossa, samat asetukset koskevat myös mobiilisovellusta.

Ei ilmoituksia tietystä 1:1-keskustelusta

Varmista, että ilmoitukset on laitettu päälle keskustelussa. Katso, miten voit laittaa tietyn 1:1-keskustelun ilmoitukset päälle.

Vinkki: 1:1-keskustelun ilmoitusasetukset ovat samat sekä Google Chatin verkko- että mobiiliversiossa. Jos muutat keskustelun ilmoitusasetuksia verkossa, samat asetukset koskevat myös mobiilisovellusta.