Jeg modtager ikke Google Chat-notifikationer

Hvis du ikke får nogen notifikationer, kan du tjekke dine indstillinger for Google Chat-notifikationer. Se, hvordan du aktiverer eller deaktiverer Google Chat-notifikationer.

Sørg for, at notifikationer er aktiveret på den enhed og i den browser, du bruger til Google Chat.

Tillad appnotifikationer på din mobilenhed

Tjek indstillingerne for notifikationer på din mobilenhed.

1. Åbn Indstillinger på din mobilenhed.
  2. Tryk på Notifikationer og derefter Chat.
  3. Sørg for, at appnotifikationer er aktiveret.
  4. Tjek, om notifikationer fra Google Chat-appen også er aktiveret.
Tip! Menuen Indstillinger på din enhed har muligvis et andet navn for "Notifikationer". Du kan se, hvordan du får adgang til indstillingerne for appnotifikationer, i onlinehjælpen til din mobilenhed.

Jeg modtager ikke altid notifikationer

Luk aktive browserfaner

Luk aktive browserfaner i Gmail og Google Chat på din computer. Når du er aktiv i en browser, får du vist notifikationer der i stedet for i mobilappen. Hvis du ikke er aktiv i Google Chat, vises notifikationerne på alle de enheder, hvor du er logget ind med din Google-konto.

Jeg modtager ingen notifikationer for et bestemt rum eller en bestemt gruppesamtale

Sørg for, at notifikationer er aktiveret for rum, der er grupperet efter emne eller gruppesamtale. Se, hvordan du tilpasser notifikationer for et rum, der er grupperet efter emne eller gruppesamtale.

Sørg for, at notifikationer er aktiveret for rum med indlejrede tråde. Se, hvordan du administrerer trådnotifikationer i et rum med indlejrede tråde.

Tip! Indstillingerne for notifikationer for rum og gruppesamtaler er de samme i web- og mobilversionen af Google Chat. Hvis du ændrer indstillinger for notifikationer for et rum eller en gruppesamtale på nettet, anvendes de samme indstillinger i din mobilapp.

Jeg modtager ingen notifikationer for en bestemt 1:1-samtale

Sørg for, at notifikationer er aktiveret for samtalen. Se, hvordan du aktiverer notifikationer for en bestemt 1:1-samtale.

Tip! Indstillingerne for notifikationer for 1:1-samtaler er de samme i web- og mobilversionen af Google Chat. Hvis du ændrer indstillinger for notifikationer for en samtale på nettet, anvendes de samme indstillinger i din mobilapp.