No rebo les notificacions de Google Chat

Si no reps notificacions, comprova la configuració de notificacions de Google Chat. Obtén informació sobre com pots activar o desactivar les notificacions de Google Chat.

Assegura't que les notificacions estiguin activades al dispositiu i al navegador que utilitzis amb Google Chat.

Permetre les notificacions d'aplicacions al dispositiu mòbil

Comprova la configuració de notificacions al dispositiu mòbil.

1. Al dispositiu mòbil, obre Configuració.
  2. Toca Notificacions i, a continuació, Chat.
  3. Comprova que les notificacions de l'aplicació estiguin activades.
  4. Comprova si les notificacions de l'aplicació Google Chat també estan activades.
Consell: és possible que el menú de configuració del dispositiu tingui un nom diferent per a "Notificacions". Per obtenir més informació sobre com pots accedir a la configuració de notificacions de l'aplicació, ves a l'ajuda en línia del teu dispositiu mòbil.

A vegades no rebo cap notificació

Tancar les pestanyes actives del navegador

A l'ordinador, tanca les pestanyes actives del navegador de Gmail i Google Chat. Quan fas servir un navegador, les notificacions es mostren allà en lloc de l'aplicació mòbil. Si no estàs actiu a Google Chat, les notificacions es mostraran en tots els dispositius en què tinguis la sessió iniciada al teu Compte de Google.

No hi ha cap notificació per a espais o converses de grup concrets

Comprova que les notificacions dels espais agrupats per tema o de les converses de grup estiguin activades. Obtén informació sobre com pots personalitzar les notificacions d'un espai agrupat per tema o d'una conversa de grup.

Comprova que les notificacions dels espais amb converses organitzades estiguin activades. Obtén informació sobre com pots gestionar les notificacions de converses en un espai amb converses organitzades.

Consell: la configuració de notificacions per als espais i les converses de grup és la mateixa a les versions web i per a mòbils de Google Chat. Si canvies la configuració de notificacions d'un espai o d'una conversa de grup al web, s'aplica la mateixa configuració a l'aplicació mòbil.

No hi ha cap notificació per a una conversa 1:1 concreta

Comprova que les notificacions de la conversa estiguin activades. Obtén informació sobre com pots activar les notificacions d'una conversa 1:1 concreta.

Consell: la configuració de notificacions d'una conversa 1:1 a Google Chat és la mateixa per a les versions web i per a mòbils. Si canvies la configuració de notificacions d'una conversa al web, s'aplica la mateixa configuració a l'aplicació mòbil.