Ik krijg geen Google Chat-meldingen

Als u geen meldingen krijgt, checkt u de instellingen voor Google Chat-meldingen. Meer informatie over hoe u Google Chat-meldingen aan- of uitzet

Zorg ervoor dat meldingen aanstaan voor het apparaat en de browser die u gebruikt met Google Chat.

App-meldingen toestaan op uw mobiele apparaat

Check de instellingen voor meldingen op uw mobiele apparaat.

1. Open Instellingen op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan Chat en dan App-meldingen.
  3. Zorg dat app-meldingen aanstaan.
  4. Check of meldingen van de Google Chat-app ook zijn aangezet.
Tip: In het menu Instellingen op uw apparaat staat misschien een andere naam voor Apps en meldingen. Ga naar de online help van uw mobiele apparaat voor meer informatie over hoe u de instellingen voor app-meldingen opent.

Meldingen komen soms niet aan

Actieve browsertabbladen sluiten

Sluit actieve browsertabbladen voor Gmail en Google Chat op uw computer. Als u actief bent in een browser, ziet u daar meldingen in plaats van in de mobiele app. Als u niet actief bent in Google Chat, ziet u meldingen op alle apparaten die zijn ingelogd op uw Google-account.

Geen meldingen voor een specifieke ruimte of een specifiek groepsgesprek

Zorg dat meldingen aanstaan voor ruimtes die zijn gegroepeerd op onderwerp of groepsgesprek. Meer informatie over hoe u meldingen aanpast voor een ruimte die is gegroepeerd op onderwerp of groepsgesprek

Zorg dat meldingen aanstaan voor ruimtes met inline threads. Meer informatie over hoe u meldingen over threads beheert in een ruimte met inline threads

Tip: De instellingen voor meldingen voor ruimtes en groepsgesprekken zijn hetzelfde in de webversie en de mobiele versie van Google Chat. Als u deze instellingen wijzigt in de webversie, wijzigt u ze ook voor uw mobiele app.

Geen meldingen voor een specifiek 1-op-1-gesprek

Zorg dat meldingen aanstaan voor het gesprek. Meer informatie over hoe u meldingen voor een specifiek 1-op-1-gesprek aanzet

Tip: De instellingen voor meldingen voor 1-op-1-gesprekken zijn hetzelfde in de mobiele versie en webversie van Google Chat. Als u de instellingen voor meldingen voor een gesprek wijzigt op internet, zijn dezelfde instellingen ook van toepassing op uw mobiele app.