Google Hangouts har uppgraderats till Google Chat. Läs mer om övergången från Google Hangouts till Google Chat.

Gå med i ett rum i Google Chat

När du är inbjuden att gå med i ett rum kan du förhandsgranska rummet och visa meddelandehistoriken.

Gå med i ett rum med Gmail

Viktigt! Det går inte att hitta synliga rum under Bläddra bland rum.

1. Öppna Gmail-kontot. Du kan behöva logga in.
  2. Klicka på fliken Rum till vänster.
    • Så här hittar du ett rum:
      • Ange ett rumsnamn i sökfältet och klicka på filtermärket Rum som motsvarar du söker.
      • Klicka på Bläddra bland rum.
    • Klicka på Skapa rum om du vill skapa ett nytt rum.
  3. Gå med i rummet genom att klicka på Lägg till "" eller Gå med i förhandsgranskningen.
  4. Klicka på Öppna för att öppna rummet.

Gå med i ett rum med Google Chat

1. Öppna Google Chat.
  2. Klicka på Starta en chatt "" uppe till vänster.
  3. Klicka på Bläddra bland rum. Rummen som du är inbjuden till direkt visas överst på listan. Hitta ett rum genom att ange rummets namn.
    • Förhandsgranska ett rum genom att trycka på rummets namn och klicka på Förhandsgranska. När du förhandsgranskar ett rum kan du läsa meddelanden, men du får inte delta i diskussionen eller få aviseringar.
  4. Gå med i rummet genom att klicka på Lägg till "" eller Gå med i förhandsgranskningen.
  5. Klicka på Öppna för att öppna rummet.