Afegir persones a un espai o suprimir-ne

Si vols afegir més persones a un espai de Google Chat, pots afegir-les a la llista de membres o bé mencionar-les directament a l'espai.

Consells: si utilitzes Chat amb un compte de Google Workspace:

Afegir persones a un espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  4. Fes clic a Gestiona els membres. Es mostraran els membres actuals d'aquest espai.
  5. A la part superior dreta, fes clic a + Afegeix.
  6. Introdueix el nom o l'adreça electrònica de la persona o del grup.
  7. Fes clic a Afegeix.

Consells:

• Per afegir ràpidament una persona nova a un espai, a l'àrea de resposta, introdueix @ seguit del nom de la persona.
  • Per veure les persones que has convidat a l'espai, fes clic a Gestiona els membres i, a continuació, Convidats.
Informació sobre com funcionen les invitacions a espais
  • S'enviarà una invitació per correu electrònic a algú si:
    • No ha tingut mai una conversa amb tu.
    • Pertany a una altra organització i l'espai ha estat creat pel teu compte de Google Workspace.
  • Algú que convidis a un espai s'afegirà directament si:
    • Ja ha iniciat una conversa amb tu.
    • Formeu part de la mateixa organització.
  • Les persones que s'afegeixen directament als espais no reben notificacions per correu electrònic.
  • Si tens un compte de Google Workspace, és possible que els membres de la teva organització rebin una invitació per correu electrònic o que s'afegeixin directament a un espai.

Suprimir persones d'un espai

Important: si pots gestionar els membres, pots suprimir-los d'un espai. Un cop suprimeixis algú, no podrà:

• Participar en la conversa.
  • Veure l'historial de missatges de l'espai.
  • Accedir als fitxers compartits de l'espai.
  1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  4. A la dreta del nom de la persona o del grup, fes clic a Més opcions i, a continuació, Suprimeix de l'espai.

Consell: si s'ha afegit una persona com a part d'un grup de Google, primer l'has de suprimir del grup i, després, de l'espai.

Copiar les adreces electròniques dels membres d'un espai

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.
    • A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.
  2. A l'esquerra, selecciona l'espai.
  3. A la part superior, fes clic al nom de l'espai i, a continuació, Gestiona els membres.
  4. Fes clic a Copia les adreces electròniques dels membres .