Tilføj eller fjern en person i et rum

Hvis du vil føje flere personer til et rum i Google Chat, skal du føje dem til medlemslisten eller omtale dem direkte i rummet.

Tips! Hvis du bruger Chat med en Google Workspace-konto:

• Du kan føje en Google-gruppe til rummet. Se, hvordan du føjer en Google-gruppe til et rum.
  • Din administrator kan oprette et rum, som alle i din organisation kan finde. Din administrator kan f.eks. føje en gruppe med navnet everyone@yourcompany.com til et rum.

Føj en person til et rum

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Tryk på Rum i navigationsmenuen nederst.
  3. Åbn et rum.
  4. Øverst til venstre skal du trykke på rummets navn og derefter Administrer medlemmer.
  5. Tryk på Tilføj personer under "Medlemmer".
  6. Angiv navnet eller mailadressen på den bruger eller gruppe, du vil tilføje.
  7. Tryk på Udfør øverst til højre.

Tips!

• Hvis du hurtigt vil føje en ny bruger til et rum, skal du skrive @ efterfulgt af personens navn i svarområdet.
  • Hvis du vil se de personer, du har inviteret til rummet, skal du trykke på Administrer medlemmer efterfulgt af Inviteret.
Få flere oplysninger om, hvordan invitationer til rum fungerer
  • Der sendes en invitation via mail til en person, hvis:
    • Vedkommende ikke tidligere har haft en samtale med dig.
    • Vedkommende tilhører en anden organisation, og rummet er oprettet af din Google Workspace-konto.
  • En bruger, som du inviterer til et rum, tilføjes direkte, hvis:
    • Vedkommende tidligere har haft en samtale med dig.
    • I er i samme organisation.
  • Brugere, der føjes direkte til rum, modtager ikke mailnotifikationer.
  • Hvis du har en Google Workspace-konto, modtager medlemmer af din organisation muligvis en invitation via mail eller føjes direkte til et rum.

Fjern en person fra et rum

Vigtigt! Hvis du har mulighed for at administrere medlemmer, kan du fjerne medlemmer fra et rum. Når du har fjernet en bruger, kan vedkommende ikke:

• Deltage i samtalen.
  • Se rummets beskedhistorik.
  • Få adgang til delte filer i rummet.
  1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Tryk på Rum i navigationsmenuen nederst.
  3. Åbn et rum.
  4. Øverst til venstre skal du trykke på rummets navn og derefter Administrer medlemmer.
  5. Til højre for navnet på brugeren eller gruppen skal du trykke på Flere valgmuligheder og derefter Fjern fra rummet.

Tip! Hvis en bruger er tilføjet som en del af en Google-gruppe, skal du først fjerne vedkommende fra gruppen og derefter fra rummet.

Relaterede ressourcer