Een bericht bewerken of verwijderen in Google Chat

Als u een fout heeft gemaakt of een bericht wilt updaten, kunt u het bericht bewerken of verwijderen.

Belangrijk:

• Als u een bericht heeft bewerkt, kunt u de vorige bewerking of het oorspronkelijke bericht niet meer terughalen.
  • Als u een bericht verwijdert, kunt u dit niet ongedaan maken.
  • Chatmeldingen kunnen het oorspronkelijke bericht bevatten.
  • Nadat u (of een andere deelnemer van een gesprek) een bericht heeft verwijderd, wordt het bericht definitief verwijderd uit uw Google-account en kunt u het niet meer herstellen.
  • U kunt eerder bewerkte berichten downloaden uit uw Google-account. Ontdek hoe u uw gegevens downloadt.

Een gestuurd bericht bewerken

1. Ga op uw iPhone of iPad naar een gesprek en houd uw vinger op het bericht.
  2. Tik op Bewerken.
  3. Breng wijzigingen aan.
  4. Tik op Sturen .

Een gestuurd bericht verwijderen

1. Ga op uw iPhone of iPad naar een gesprek en houd uw vinger op het bericht.
  2. Tik op Verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Meer informatie over waarom je een bericht niet kunt bewerken of verwijderen

• U kunt geen berichten bewerken vanuit apps.
  • Als u een persoonlijk account gebruikt, kunt u in de volgende gevallen geen berichten verwijderen:
    • U bevindt zich in een ruimte die een andere organisatie is gestart.
    • U stuurt een privéchat of groepsbericht naar een Google Workspace-account.