Kom i gang med Bitbucket-appen for Google Chat

Bruk Bitbucket-appen i Chat for å

• Motta meldinger når hendelser skjer i Bitbucket.
  • gjøre raske handlinger, for eksempel å se og godkjenne «pull requests».
  • Se og svar på kommentarer på «pull requests».

Finn ut hva du trenger før du begynner

• Tillatelse til å installere apper fra Google Workspace-administratoren din.
  • Legg til appen i Chat. Finn ut hvordan du finner apper og legger dem til i Chat.
  • Bruk administratorrettighetene dine for Bitbucket til å installere Bitbucket for Google Chat-programtillegget i Bitbucket-arbeidsområdet fra Bitbucket Marketplace.
    • Når en administrator har installert appen, kan alle brukerne som har tilgang til arbeidsområdet, legge til Bitbucket for Google Chat og jobbe med det aktuelle arbeidsområdet.

Konfigurer Bitbucket-appen i Chat

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Åpne en direktemelding med appen.
    • Gå til et rom der appen er med.
  3. Klikk på Connect (koble til).
    • Konfigureringsvinduet åpnes.
  4. Skriv inn nettadressen for Bitbucket-arbeidsområdet.
    • Eksempel på nettadresse: https://bitbucket.org/workspace-name/workspace/overview
  5. Klikk på Next step (neste trinn).
    • Hvis det nødvendige programtillegget allerede er installert, går du til trinn 6.
    • Hvis ikke kan du følge veiledningen på siden for å installere programtillegget og så klikke på Run App (kjør appen).
  6. Klikk på Koble til og så Konfigurer tilgangen.
  7.  For å gi appen tilgang til Google- og Bitbucket-kontoene dine, følg fremgangsmåten under konfigureringen.
    • Hvis du lykkes, får du en melding om at appen nå er koblet til den valgte Bitbucket-kontoen din.

Administrer varsler for repositorier

Endre arbeidsområde

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Åpne en direktemelding med appen.
    • Gå til et rom der appen er med.
  3. Klikk på Innstillinger.
    • Alternativt kan du skrive inn /bitbucket_settings.
  4. Klikk på Change (endre) øverst til høyre.
  5. Velg et arbeidsområde
  6. Klikk på Change workspace (endre arbeidsområde).

Legg til varsel for et repositorium

Legg til repositoriene du vil motta varsler for.

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Åpne en direktemelding med appen.
    • Gå til et rom der appen er med.
  3. Klikk på Innstillinger.
    • Alternativt kan du skrive inn /bitbucket_settings.
  4. Klikk på Add repository (legg til repositorium) nederst til høyre.
  5. Velg et repositorium fra listen.
  6. Klikk på Select (velg).
  7. Velg et alternativ:
    • Merk av i boksene du vil motta varsler for.
    • Merk av for Select all (velg alle).

Endre appinnstillinger

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Åpne en direktemelding med appen.
    • Gå til et rom der appen er med.
  3. Skriv inn /bitbucket_settings.
  4. Oppdater innstillingene dine
  5. Klikk på Save (Lagre).

Avinstaller Bitbucket-appen

Viktig: Hvis du avinstallerer appen fra et rom, fjernes Bitbucket-arbeidsområdet fra rommet, og alle varslene du har konfigurert, går tapt. Påloggingsinformasjonen din blir imidlertid værende.

1. Gå til Google Chat eller Gmail-kontoen din på en datamaskin.
  2. Velg et alternativ:
    • Åpne en direktemelding med appen.
    • Gå til et rom der appen er med.
  3. Klikk på nedoverpilen øverst.
  4. Velg et alternativ:
    • For Chat: Klikk på Avinstaller.
    • For rom: Klikk på Apper og integreringer og så Mer og så Fjern fra rommet.