Kom godt i gang med Bitbucket-appen til Google Chat

Brug Bitbucket-appen i Chat til at:

• Modtage meddelelser, når der sker noget i Bitbucket.
  • Udføre hurtige handlinger som f.eks. at se og godkende anmodninger om hentning.
  • Se og besvare kommentarer til dine anmodninger om hentning.

Se, hvad du skal gøre, før du går i gang

• Få tilladelse fra din Google Workspace-administrator til at installere apps.
  • Føj appen til Chat. Se, hvordan du finder apps og føjer dem til Chat.
  • Brug dine Bitbucket-administratorrettigheder til at installere Bitbucket for Google Chat-pluginnet i Bitbucket-arbejdsområdet fra Bitbucket Marketplace.
    • Når en administrator har installeret appen, kan alle brugere med adgang til arbejdsområdet tilføje Bitbucket for Google Chat og arbejde med det pågældende arbejdsområde.

Konfigurer Bitbucket-appen i Chat

1. På din computer skal du gå til Google Chat eller din Gmail-konto.
  2. Vælg en mulighed:
    • Åbn en direkte besked med appen.
    • Gå til et rum med appen.
  3. Klik på Opret forbindelse.
    • Konfigurationsvinduet åbnes.
  4. Angiv webadressen til Bitbucket-arbejdsområdet.
    • Eksempel på webadresse: https://bitbucket.org/workspace-name/workspace/overview
  5. Klik på Næste trin.
    • Hvis det påkrævede plugin allerede er installeret, skal du gå til trin 6.
    • Du kan også følge vejledningen på siden for at installere pluginnet og derefter klikke på Kør app.
  6. Klik på Opret forbindelse og derefter Konfigurer adgang.
  7.  Følg vejledningen under konfigurationen for at give appen adgang til dine Google- og Bitbucket-konti.
    • Hvis det lykkes, bør du modtage en meddelelse om, at appen nu er tilknyttet din valgte Bitbucket-konto.

Administrer notifikationer om lager

Skift arbejdsområde

1. På din computer skal du gå til Google Chat eller din Gmail-konto.
  2. Vælg en mulighed:
    • Åbn en direkte besked med appen.
    • Gå til et rum med appen.
  3. Klik på Indstillinger.
    • Du kan også indtaste /bitbucket_settings.
  4. Klik på Skift øverst til højre.
  5. Vælg et arbejdsområde.
  6. Klik på Skift arbejdsområde.

Tilføj notifikation for et lager

Tilføj de lagre, du vil modtage notifikationer om.

1. På din computer skal du gå til Google Chat eller din Gmail-konto.
  2. Vælg en mulighed:
    • Åbn en direkte besked med appen.
    • Gå til et rum med appen.
  3. Klik på Indstillinger.
    • Du kan også indtaste /bitbucket_settings.
  4. Klik på Tilføj lager nederst til højre.
  5. Vælg et lager på listen.
  6. Klik på Vælg.
  7. Vælg en mulighed:
    • Markér afkrydsningsfelterne ud for det, du vil modtage notifikationer om.
    • Markér Vælg alle.

Skift appindstillinger

1. På din computer skal du gå til Google Chat eller din Gmail-konto.
  2. Vælg en mulighed:
    • Åbn en direkte besked med appen.
    • Gå til et rum med appen.
  3. Skriv /bitbucket_settings.
  4. Opdater dine indstillinger.
  5. Klik på Gem.

Afinstaller Bitbucket-appen

Vigtigt! Hvis du afinstallerer appen fra et rum, fjernes Bitbucket-arbejdsområdet fra rummet, og alle de notifikationer, du har oprettet, går tabt. Dine loginoplysninger bevares dog.

1. På din computer skal du gå til Google Chat eller din Gmail-konto.
  2. Vælg en mulighed:
    • Åbn en direkte besked med appen.
    • Gå til et rum med appen.
  3. Klik på menupilen øverst på skærmen.
  4. Vælg en mulighed:
    • I Chat: Klik på Afinstaller.
    • I rum: Klik på Apps og integrationer og derefter Mere og derefter Fjern fra rummet.