Començar a utilitzar l'aplicació Bitbucket per a Google Chat

Utilitza l'aplicació Bitbucket a Chat per:

• Rebre missatges quan es produeixin esdeveniments a Bitbucket.
  • Dur a terme accions ràpides, com ara veure i aprovar les sol·licituds d'extracció.
  • Veure els comentaris a les sol·licituds d'extracció i respondre-hi.

Informació sobre què necessites abans de començar

• Obtén permís del teu administrador de Google Workspace per instal·lar aplicacions.
  • Afegeix l'aplicació a Chat. Obtén informació sobre com pots cercar aplicacions i afegir-les a Chat.
  • Utilitza els teus privilegis d'administrador de Bitbucket per instal·lar el connector Bitbucket per a Google Chat a l'àrea de treball de Bitbucket des d'Bitbucket Marketplace.
    • Quan un administrador hagi instal·lat ja l'aplicació, tots els usuaris amb accés a l'àrea de treball podran afegir Bitbucket per a Google Chat i treballar amb aquesta àrea de treball.

Configurar l'aplicació Bitbucket a Chat

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
    • Ves a un espai amb l'aplicació.
  3. Fes clic a Connecta.
    • S'obrirà la finestra de configuració.
  4. Introdueix l'URL de l'àrea de treball de Bitbucket.
    • URL d'exemple: https://bitbucket.org/nom-àrea-de-treball/workspace/overview
  5. Fes clic a Pas següent.
    • Si el connector necessari ja està instal·lat, ves al pas 6.
    • Si no, segueix les instruccions de la pàgina per instal·lar-lo i, tot seguit, fes clic a Executa l'aplicació.
  6. Fes clic a Connecta i, a continuació, Configura l'accés.
  7. Per proporcionar a l'aplicació accés als teus comptes de Google i de Bitbucket, segueix els passos durant la configuració.
    • Si tot va bé, hauries de rebre un missatge per informar-te que l'aplicació està connectada al compte de Bitbucket que has triat.

Gestionar les notificacions del repositori

Canviar l'àrea de treball

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
    • Ves a un espai amb l'aplicació.
  3. Fes clic a Configuració.
    • També pots introduir /bitbucket_settings.
  4. A la part superior dreta, fes clic a Canvia.
  5. Selecciona una àrea de treball.
  6. Fes clic a Canvia l'àrea de treball.

Afegir una notificació per a un repositori

Afegeix els repositoris dels quals vols rebre notificacions.

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
    • Ves a un espai amb l'aplicació.
  3. Fes clic a Configuració.
    • També pots introduir /bitbucket_settings.
  4. A la part inferior dreta, fes clic a Afegeix un repositori.
  5. Tria un repositori de la llista.
  6. Fes clic a Selecciona.
  7. Selecciona una opció:
    • Marca les caselles de les quals vols rebre notificacions.
    • Marca l'opció Selecciona-ho tot.

Canviar la configuració de l'aplicació

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
    • Ves a un espai amb l'aplicació.
  3. Introdueix /bitbucket_settings.
  4. Actualitza la configuració.
  5. Fes clic a Desa.

Desinstal·lar l'aplicació Bitbucket

Important: si desinstal·les l'aplicació d'un espai, l'àrea de treball de Bitbucket se suprimirà de l'espai i es perdran totes les notificacions que hagis configurat. Tanmateix, es mantindrà la teva informació d'inici de sessió.

1. A l'ordinador, ves a Google Chat o al teu compte de Gmail.
  2. Selecciona una opció:
    • Obre un missatge directe amb l'aplicació.
    • Ves a un espai amb l'aplicació.
  3. A la part superior, fes clic a la fletxa avall .
  4. Selecciona una opció:
    • Per a Chat: fes clic a Desinstal·la.
    • Per a Espais: fes clic a Aplicacions i integracions i, a continuació, Més i, a continuació, Suprimeix de l'espai.