Stjernemarkér beskeder

Hvis du vil holde øje med vigtige samtaler i Google Chat, kan du stjernemarkere beskeder. Gå til genvejen "Stjernemarkeret" for at finde stjernemarkerede beskeder.

Stjernemarkér eller fjern stjernemarkering af en besked

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. Åbn en samtale.
  3. Hold fingeren på en besked.
  4. Tryk på Stjernemarkér eller Fjern stjernemarkering.

Find dine stjernemarkerede beskeder

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Chat eller appen Gmail .
    • I Gmail: Tryk på Chat nederst.
  2. I navigationsmenuen nederst skal du trykke på Mere og derefter Stjernemarkeret.