Skicka feedback i Google Chat

Det går att skicka feedback i Google Chat för att:

• Begära funktioner och ge förslag.
  • Rapportera något som inte fungerar, till exempel fel eller produktfel.

Dina kommentarer hjälper oss att förbättra funktionerna.

Ge feedback i Google Chat

Viktigt! Hjälp oss att förstå din feedback genom att inkludera detaljerad information och en skärmbild. Ju mer information du skickar med, desto lättare blir det för oss.

1. Öppna Google Chat på datorn.
  2. Klicka på Hjälp Hjälp och feedback and then Skicka feedback till Google uppe till höger.
  3. Klicka på Rapportera ett problem eller Föreslå något.
  4. Beskriv problemet eller förslaget.
  5. Valfritt: Klicka på Ta skärmbild om du vill lägga till en skärmbild.
    • Markera eller dölj delar av skärmbilden genom att trycka på Markera eller dölj information.
    • Klicka på Ta bort skärmbild om du inte vill inkludera skärmbilden.
  6. Klicka på Skicka.