Send tilbakemeldinger i Google Chat

Send tilbakemeldinger i Google Chat for å

• komme med funksjonsforespørsler og forslag
  • rapportere noe som ikke fungerer, for eksempel feilmeldinger eller produktfeil

Slik tilbakemelding kan hjelpe oss med å gi deg en bedre opplevelse.

Gi tilbakemeldinger i Google Chat

Viktig: Ta med detaljer og en skjermdump for å hjelpe oss med å forstå tilbakemeldingen din. Jo mer informasjon du tar med i tilbakemeldingen, desto nyttigere er den for oss.

1. Åpne Google Chat-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen  and then Send tilbakemelding.
  3. Beskriv problemet eller forslaget.
  4. Valgfritt: Velg om du vil legge ved en skjermdump.
    • For å fremheve eller skjule deler av skjermdumpen, trykk på Skjermdump.
    • Hvis du ikke vil ta med skjermdumpen, trykker du på hakemerket ved siden av «Skjermdump».
  5. Valgfritt: Velg om du vil inkludere iOS-systemlogger.
  6. Bekreft om du vil at vi skal sende deg e-post for å be om mer informasjon eller flere oppdateringer.
  7. Trykk på Send .