Send tilbakemeldinger i Google Chat

Send tilbakemeldinger i Google Chat for å

• komme med funksjonsforespørsler og forslag
  • rapportere noe som ikke fungerer, for eksempel feilmeldinger eller produktfeil

Slik tilbakemelding kan hjelpe oss med å gi deg en bedre opplevelse.

Gi tilbakemeldinger i Google Chat

Viktig: Ta med detaljer og en skjermdump for å hjelpe oss med å forstå tilbakemeldingen din. Jo mer informasjon du tar med i tilbakemeldingen, desto nyttigere er den for oss.

1. Gå til Google Chat på datamaskinen din.
  2. Øverst til høyre klikker du på Hjelp Hjelp og tilbakemelding and then  Send tilbakemelding til Google.
  3. Klikk på Rapporter et problem eller Send inn et forslag.
  4. Beskriv problemet eller forslaget.
  5. Valgfritt: For å legge til en skjermdump, klikk på Ta skjermdump
    • For å fremheve eller skjule deler av skjermdumpen, klikk på Fremhev eller skjul informasjon.
    • Hvis du ikke vil ta med skjermdumpen, klikker du på Slett skjermdumpen .
  6. Klikk på Send.