Send tilbakemeldinger i Google Chat

Send tilbakemeldinger i Google Chat for å

• komme med funksjonsforespørsler og forslag
  • rapportere noe som ikke fungerer, for eksempel feilmeldinger eller produktfeil

Slik tilbakemelding kan hjelpe oss med å gi deg en bedre opplevelse.

Gi tilbakemeldinger i Google Chat

Viktig

• Ta med detaljer og en skjermdump for å hjelpe oss med å forstå tilbakemeldingen din. Jo mer informasjon du tar med i tilbakemeldingen, desto nyttigere er den for oss.
  • For å inkludere enhetslogger, trykk på Gi éngangstilgang når du blir bedt om det. Disse loggene er til hjelp for Google når du rapporterer om tekniske problemer. Finn ut hvordan du administrerer enhetslogger på Android.
  1. Åpne Google Chat-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny  and then Send tilbakemelding and then  Kom i gang.
  3. Trykk på Rapporter et problem eller Kom med et forslag.
  4. Beskriv problemet eller forslaget.
    • Det tas automatisk en skjermdump av den sist brukte skjermen.
  5. Valgfritt: Velg om du vil legge ved en skjermdump.
    • For å fremheve eller skjule deler av skjermdumpen, trykk på Fremhev eller skjul informasjon.
    • Hvis du ikke vil ta med skjermdumpen, trykker du på Fjern den vedlagte skjermdumpen .
  6. Bekreft om du vil at vi skal sende deg e-post for å be om mer informasjon eller flere oppdateringer.
  7. Trykk på Fortsett.