Feedback sturen in Google Chat

U kunt in Google Chat feedback sturen om het volgende te doen:

• Functieverzoeken en suggesties sturen.
  • Iets melden dat niet werkt, zoals fouten of bugs in het product.

Op basis van uw opmerkingen kunnen we de functionaliteit verbeteren.

Feedback geven in Google Chat

Belangrijk: Voeg details en een screenshot toe zodat we uw feedback beter begrijpen. Hoe meer informatie u meestuurt, hoe nuttiger uw feedback voor ons is.

1. Ga op uw computer naar Google Chat.
  2. Klik rechtsboven op Help Hulp en feedback and then  Feedback sturen naar Google.
  3. Klik op Een probleem melden of Een idee voorstellen.
  4. Beschrijf het probleem of uw suggestie.
  5. Optioneel: Klik op Screenshot maken om een screenshot toe te voegen.
    • Als u delen van het screenshot wilt markeren of verbergen, klikt u op Informatie markeren of verbergen.
    • Als u het screenshot niet wilt bijvoegen, klikt u op Screenshot verwijderen .
  6. Klik op Sturen.